Biofloral Výprodej Nápoj komplex kopřiva a křemík 500 ml

Biofloral Výprodej Nápoj komplex kopřiva a křemík 500 ml

Značka: Biofloral
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý přípravek pro klouby na vnitřní i vnější užití. Křemík je látka, která je běžně přítomná v lidském těle a zajišťuje mnoho funkcí jako jsou: udržení vápníku, regenerace kůže, vlasů a nehtů, dále je výborná pro ohebnost kloubů. Velice důležitá je forma zpracování. Tento unikátní výrobek je rozpuštěný minerální křemík přírodně transformovaný do biologické (vstřebatelné) podoby. Toto zpracování

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tekutý přípravek pro klouby na vnitřní i vnější užití. Křemík je látka, která je běžně přítomná v lidském těle a zajišťuje mnoho funkcí jako jsou: udržení vápníku, regenerace kůže, vlasů a nehtů, dále je výborná pro ohebnost kloubů. Velice důležitá je forma zpracování. Tento unikátní výrobek je rozpuštěný minerální křemík přírodně transformovaný do biologické (vstřebatelné) podoby. Toto zpracování zajišťuje správný průchod tělem bez zatížení ledvin. Součástí komplexu je také přírodní extrakt z kopřivy. Produkt je vyroben bez použití konzervantů. Můžete ho používat vnitřně a pro vnější mazání kloubů.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

dávkování: Vnitřně: jedna zátka 2-3x denně, nejlépe před jídlem, alespoň po 28 dnů několikrát ročně jako kůra, jako prevence nebo jako lék. Vnější použití : mazejte v případě potřeby na klouby.
složení: extrait aqueux d'ortie Urtica dioica* connu depuis des siecles pour sa haute teneur en sels minéraux, silicium, calcium...), vinaigre de cidre*, extrait de pépins de pamplemousse*, acide citrique, huiles essentielles bio*: citron*, orange*, mandarine*, thym, clou de girofle*, origan*
*z ekologického zemědělství


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Němec Ulrich RAMPP se usadil v srdci hor Auvergne v roce 1979. Dům si postavil z ekologických materiálů vlastníma rukama na výšině vulkanických hor. A tam začíná příběh Biofloralu. Instinkt ho vedl k výzkumům, jak zajistit a udržet nejlepší kvalitu darů, které nám nabízí příroda. Od té doby je Biofloral velice uznávaný za vysokou kvalitu svých produktů. Společnost se zaměřuje na ruční výrobu a zkoumá nové možnosti spolupůsobení produktů. Díky svým výrobkům umožňuje BIOFLORAL každému vejít na území pramene řeky Loiry a získat užitek z bohatých darů této jedinečné oblasti. S rostoucím úspěchem rozšířila společnost i své zázemí a za původním domem Ulricha Ramppa postavila nový dům z přírodních a obnovitelných materiálů - kamene, dřeva a terrakoty, zateplený ovčí vlnou z Auvergne. Dešťová voda se shromažďuje v nádrži a elektrická energie pochází ze 100% obnovitelných zdrojů, vyrábí ji sluneční kolektory a vodní mlýny.Srdce architektury tvoří záhony květin a bylin a vyzařují do okolí ducha této společnosti. Výrobní postupy firmy BIOFLORAL jsou inspirovány mnoha rukopisy pocházejícími ze středověku i z dalších období. Postupy jsou pečlivě dodrežovány, elixíry tedy působí v lidském těle celistvě a do hloubky. Pro některé z nich je nezbytné nechat je zrát několik měsíců, než jsou připraveny k použití.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Biofloral
F-43260
Saint-Pierre-Eynac
France
www.biofloral.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: BIOFLORAL INC. , 675, montée St-François , H7C 2S8, Laval (Québec) , Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: