Logona Výprodej Rtěnka klasik 08, Maroni 4 g

Logona Výprodej Rtěnka klasik 08, Maroni 4 g

Značka: Logona
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín maroni 08 (hnědá)Pro hodně lidí jsou ústa symbolem pokušení. Je lhostejné, zda chcete svádět, či dodat Vašemu výrazu osobitý ráz, trocha rtěnky dodá kontrast k Vašim očím a celkový výraz obličeje působí svěže a zajímavě. Nabízíme Vám širokou paletu lazurových, dobře krycích barev. Pěstící složení z rostlinných olejů a vosků, skombinované se zušlechtěnými přírodními barvami a minerální slído

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín maroni 08 (hnědá)
Pro hodně lidí jsou ústa symbolem pokušení. Je lhostejné, zda chcete svádět, či dodat Vašemu výrazu osobitý ráz, trocha rtěnky dodá kontrast k Vašim očím a celkový výraz obličeje působí svěže a zajímavě. Nabízíme Vám širokou paletu lazurových, dobře krycích barev. Pěstící složení z rostlinných olejů a vosků, skombinované se zušlechtěnými přírodními barvami a minerální slídou Vám dodá perfektní a dlouhodobě držící barvu a pocit sametově jemných a pěstěných rtů.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: líčení
konzistence: hutná krémová
barva: hnědá
balení: kovový obal

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cera Alba (Beeswax), Mica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Passiflora Incarnata Seed Oil, Tocopherol, Talc, Aroma (Flavor), Linalool, Benzyl Benzoate, [+/- CI 75470, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75120]

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Příběh značky Logona je úzce spjat se vzestupem povědomí o přírodnách produktech na německém trhu během 70. let. V roce 1977 tak přichází na trh i značka Logona-Kosmetik s vlastními přírodními produkty. Od počátku byla dodržována přísná kvalitativní kritéria, která vytvořila základ všech receptur. Logona-Kosmetik trvale vyrábí všechny své výrobky podle farmaceutického standardu. Od výběru použitých surovin až po zpracování a balení hotového výrobku naplňuje Logona pojem "přírodní kosmetika", což znamená přírodní harmonie nebo řád. Při výrobě jsou použity pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky, éterické oleje a aromata z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z kontrolovaného sběru v přírodních lokalitách. Úplná nabídka firmy Logona-Kosmetik čítá dnes přibližně 300 produktů každodenní péče o zdraví a krásu těla. Produkty Logona mají ochranou známku BDIH.

kontakt na výrobce:
Logona Naturkosmetik und Heilmittel
Hans Hansel GmbH
Zur Kräuterwiese
D-31020 Salzhemmendorf
Germany
www.logona.de

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?