Logona Výprodej Růž na tváře duo 01, Apricot 8 g

Logona Výprodej Růž na tváře duo 01, Apricot 8 g

Značka: Logona
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín apricot 01 (meruňka)Sametově jemné pudrové tvářenky vykouzlí svěží, hřejivé kontury ve Vašem obličeji. Velmi jemná konzistence zaručuje dobré dávkování a snadnou aplikaci. Díky jedinečné kombinaci dvou odstínů se naskýtá několik způsobů použití. Světlejší varianta je vhodná pro decentní a nenápadný make-up, tmavší pro výraznější, večerní make-up (umělé osvětlení pohlcuje barvy). Pokud smích

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín apricot 01 (meruňka)
Sametově jemné pudrové tvářenky vykouzlí svěží, hřejivé kontury ve Vašem obličeji. Velmi jemná konzistence zaručuje dobré dávkování a snadnou aplikaci. Díky jedinečné kombinaci dvou odstínů se naskýtá několik způsobů použití. Světlejší varianta je vhodná pro decentní a nenápadný make-up, tmavší pro výraznější, večerní make-up (umělé osvětlení pohlcuje barvy). Pokud smícháte obě barvy, získáte třetí, Váš osobní odstín. Úzký oblouk pod lícní kostí ve směru nosu "rozdělí" kulatý obličej. Hranatý obličej získá díky obloučku na lícní kosti směrem ke špičce nosu jemnější kontury. Trojúhelníkový obličej získá díky krátkému, rovnému tahu nad lícní kostí větší vyváženost. Pro oválný obličej je vhodný lehký oblouk přímo na lícní kosti.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: líčení
konzistence: tuhá
barva: meruňková
balení: plastový obal

INCI: Talc, Magnesium Stearate, Mica, Lauryl Lactate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum (Essential Oils), Tocopheryl Acetate, [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75470, CI 77742, CI 77007]

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Příběh značky Logona je úzce spjat se vzestupem povědomí o přírodnách produktech na německém trhu během 70. let. V roce 1977 tak přichází na trh i značka Logona-Kosmetik s vlastními přírodními produkty. Od počátku byla dodržována přísná kvalitativní kritéria, která vytvořila základ všech receptur. Logona-Kosmetik trvale vyrábí všechny své výrobky podle farmaceutického standardu. Od výběru použitých surovin až po zpracování a balení hotového výrobku naplňuje Logona pojem "přírodní kosmetika", což znamená přírodní harmonie nebo řád. Při výrobě jsou použity pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky, éterické oleje a aromata z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z kontrolovaného sběru v přírodních lokalitách. Úplná nabídka firmy Logona-Kosmetik čítá dnes přibližně 300 produktů každodenní péče o zdraví a krásu těla. Produkty Logona mají ochranou známku BDIH.

kontakt na výrobce:
Logona Naturkosmetik und Heilmittel
Hans Hansel GmbH
Zur Kräuterwiese
D-31020 Salzhemmendorf
Germany
www.logona.de

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?