Klas Výprodej Super Acidophilus Klas, 10 miliard 60 tablet

Klas Výprodej Super Acidophilus Klas, 10 miliard 60 tablet

Značka: Klas
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

PŮVODNÍ CENA 675 KČ! Jedná se o vyváženou kombinaci probiotických kultur, které známe již z přípravku Super Acidophilus plus 6 miliard a prebiotických vyživujících látek. Kombinace probiotik a prebiotik tak splňuje nejpřísnější kritéria moderního potravinového doplňku. Super Acidophilus Klas 10 miliard, jak už název vypovídá, je doslova napěchovaný přátelskými bakteriemi. Do přípravku jsme přidali

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
PŮVODNÍ CENA 675 KČ!

Jedná se o vyváženou kombinaci probiotických kultur, které známe již z přípravku Super Acidophilus plus 6 miliard a prebiotických vyživujících látek. Kombinace probiotik a prebiotik tak splňuje nejpřísnější kritéria moderního potravinového doplňku. Super Acidophilus Klas 10 miliard, jak už název vypovídá, je doslova napěchovaný přátelskými bakteriemi. Do přípravku jsme přidali nové kmeny bakterií, zvýšili jsme jejich počet a doplnili jej o fruktooligosacharidy, které slouží jako výživa probiotickým bakteriím. Tyto faktory přispívají k vyšší účinnosti (terapeutický účinek) a rezistenci (odolnosti) přípravku vůči žaludečním a žlučovým kyselinám.

obsahuje: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Bifido longum, Bifido bifidum a Lactobacillus casei.
* Lactobacillus acidophilus má v lidském organismu řadu prospěšných úkolů. Jednak osidluje naši mikroflóru, čímž potlačuje růst patologických bakterií. A dále Lactobacillus acidophilus pomáhá při léčbě kvasinkových infekcích, průjmech, zánětech močových cest, zápachu z úst a při i po léčbě antibiotiky, chemoterapeutiky či cytostatiky, které obvykle mikroflóru střeva kompletně zničí.
* Lactobacillus rhamnosus plní své úkoly zejména při akutních či chronických průjmech z velké příčiny způsobených patologickými bakteriemi. Jeho blahodárných účinků proto využijeme jak při enteritidách, tak i při průjmech, které jsou způsobeny například Ulcerózní kolitidou či Morbus Crohn. Lactobacillus rhamnosus rovněž přispívá k posílení imunitního systému.
* Lactobacillus plantarum má v našem organismu také zajímavé funkce. Jeho účinků můžeme využívat při nadýmání, plynatosti, zácpě nebo průjmu. Lactobacillus plantarum pomáhá k udržení střevní rovnováhy, pomáhá nemocným s onemocněním dráždivého tračníku, posiluje funkce imunitního systému a je prevencí nádorových onemocnění.
* Bifido longum a Bifido bifidum napomáhají organismu v boji proti rozličným střevním zánětům a mají prokazatelný protinádorový účinek a tím nás chrání před rozvojem nádorové onemocnění.
* Lactobacillus casei prokazatelně zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu zvláště v kombinaci s Bifido longum a Bifido bifidum. Dále Lactobacillus casei pomáhá při alergiích, při zánětech střeva, při použití v kombinaci s Betavitalem se pak podílí na efektivní potlačení bakterií Helicobacter pylori a přisuzují se mu také ochranné protinádorové účinky.

Hlavní účinky:
* při akutních a chronických průjmech
* při zácpě
* při nadýmání, plynatosti a bolestech břicha
* při ulcerózní kolitidě a Crohnově chorobě
* při senné rýmě a dalších dýchacích alergiích
* při ekzémech
* při problémech s obranyschopností organismu
* při léčbě pomocí antibiotik, nesteroidních antirevmatik, chemoterapeutik či cytostatik
* při podpůrné léčbě nádorových onemocnění
* při vaginálních mykózách
* při plísních v organismu
* při potravinových alergiích nebo intolerancích
* při anemií
* při dráždivém tračníku
* při zánětech močových cest
* při zápachu z úst
* při podpůrné léčbě žaludečních vředů a Helicobacter pylori (spolu s Betavitalem)
* při metabolických onemocněních

JSEM TO JÁ!!!

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: