S5 Vyrovnávací fluid 50 ml

Balance Fluid

S5 Vyrovnávací fluid 50 ml

S5 Vyrovnávací fluid 50 ml

Balance Fluid

(1 hodn.)
Značka: S5
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balance fluid je přesně to pravé pro mastný typ pleti se sklonem k tvorbě pupínků. Přírodní kyselina hyaluronová pleť hydratuje a vysokohorské a mořské bioaktivní látky ji chrání a předcházejí tvorbě vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Limitovaná nabídka. Doprodej posledních kousků.

Balance fluid S5 je přesně to pravé pro mastný typ pleti se sklonem k tvorbě pupínků. Přírodní kyselina hyaluronová hydratuje a obsažené bioaktivní látky z moře a z vysokohorské oblasti ji chrání, pomáhají vyrovnávat činnost mazových žláz a předcházejí tvorbě vrásek. Díky jemnému nemastnému složení je fluid vhodný pro pleť mastnou, smíšenou i tu nejcitlivější.

Kyselina hyaluronová uzamyká vlhkost v pleti, pomáhá předcházet začervenání a zároveň vyplňuje drobné rýhy a jemné vrásky. Výtažek z hnědé řasy zásobuje pleť organickým jódem, vitaminy a dalšími stopovými prvky. Tyto účinné látky stimulují krevní oběh a detoxikují. Napomáhají zpevňovat podkožní vazivo a bojovat proti prvním známkám stárnutí

Extrakt z rozchodnice růžové posiluje ochranné funkce pleti, zásobuje ji vitaminy a pomáhá smazávat známky stresu z pokožky. Štáva z Aloe vera hydratuje, chladí a zklidňuje případné známky podráždění. Pravidelné používání fluidu snižuje tvorbu kožního mazu, stahuje rozřířené póry a zjemňuje vrásky.

Použití: Fluid krouživými pohyby vmasírujte ráno a/nebo večer do vyčištěné pleti obličeje a dekoltu. Vyhněte se očnímu okolí.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Good Ventures LTD, 78 York Street , W1H 1DP, London , Velká Británie

Z blogu1

Sofistikovaná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?