Lavera Vyrovnávací matující krém Zelený čaj & Měsíček, Faces 50 ml

Lavera Vyrovnávací matující krém Zelený čaj & Měsíček, Faces 50 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
433
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Vyrovnávající matující krém se zeleným čajem a měsíčkem pečuje a smíšenou pleť, hydratuje ji a současně omezuje tvorbu kožního mazu a zjemňuje viditelnost pórů. Harmonizuje barevný tón pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Matující vyrovnávací krém Zelený čaj a Měsíček Lavera Faces je určený pro smíšenou pleť. Zbavuje ji přebytečné mastnoty, ale zároveň dodává potřebnou hydrataci jejím suchým částem. Výtažek ze zeleného čaje pomáhá stahovat póry a extrakt z měsíčku pleť celkově hydratuje a vyrovnává. Krém má pouze lehkou nevtíravou vůni.

Krém s obsahem výtažku ze zeleného čaje, kamélie či bambusu působí antibakteriálně, pomáhá omezovat tvorbu kožního mazu a stahovat póry, ale zároveň udržuje v mastné pleti potřebnou dávku vláhy. Krém je vhodný pro smíšenou pleť, jelikož díky obsahu bambuckého másla a přírodních olejů ze slunečnicových či jojobových semínek poskytuje kvalitní péči suché pleti a brání jejímu vysoušení. Krém je navíc obohacený o velmi univerzální extrakt z květů měsíčku. Ten celkově pečuje o pokožku obličeje a zklidňuje případná podráždění.

Najděte rovnováhu

Vyrovnávací matující krém se zeleným čajem a měsíčkem je produkt pro pleť, která se prostě nedokáže rozhodnout. Pomáhá zmírnit produkci kožního mazu v T-zóně a zároveň dostatečně hydratuje sušší partie obličeje. Jemný krém harmonizuje produkci kožního mazu a pomáhá pokožce najít správný balanc. Díky přírodním složkám navíc pleť dlouhodobě zvláčňuje a zanechává ji po celý den komfortně hydratovanou.

Čistá a zářivá pokožka

Krém má konzistenci přesně "tak akorát", aby pleť nezatížil, ale zároveň ji zvláčňoval a dodával jí dostatečnou hydrataci. Je velice příjemný, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film ani ulepený pocit. Je vhodný rovněž pod make-up a postará se o vaši pleť po celý den. Slunečnicový olej, který tvoří základ krému, pokožku zjemňuje a vyhlazuje.

Hydratace i zmatnění v jednom

Rostlinné výtažky pak pomáhají regulovat produkci kožního mazu a vyrovnávají mastnější partie se suššími. Výtažek ze zeleného čaje pokožku tonizuje a osvěžuje a zároveň chrání proti vzniku pupínků a ucpávání pórů. Extrakt z měsíčku má rovněž zklidňující účinky a chrání proti podráždění. Výtažek z kamélie a bambusu pak pleť vypínají a působí mírně antibakteriálně. Výsledkem bude dokonale čistá pokožka bez pupínků, nežádoucího lesku a vysušených míst.

Použití: Malé množství krému naneste na čistou pleť a jemně masírujte, dokud se textura zcela nevstřebá.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Ukládejte mimo dosah dětí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Znáte svoji pleť? Péče podle typologie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Markéta 19. 11. 2018 22:07

Jak už se tu píše, po nanesení mám pocit ulepenosti, nebo dokonce "masky" na obličeji. Ale po pár minutách to víceméně už nevnímám. Pleť zmatní a dává ji jednotnější vzhled. Spíše pod hydratační make-up

/ DD 23. 2. 2018 10:42

Mám smíšenou pleť a krém se mi osvědčil. Používám jej pouze na den, obličej je pěkně zmatněný a nepůsobí mi problémy ani v mrazivých dnech. Jsem zvědavá, jak "podrží" pleť v horkých dnech v létě... Za mě spokojenost a doporučuji.

Hodně matující. / Alena 18. 11. 2017 13:17

Krém je příjemný, hezky jemně voní. Na pleti se rychle vstřebá a opravdu ji rychle zmatní. Pod makeup se mi však neosvědčil.

Nedoporučuji / Kateřina 2. 3. 2017 12:40

Bohužel byl pro mě krém zklamáním. Po nanesení obličej mi pleť pne.

/ Andrea 19. 8. 2019 17:25

Mám smíšenou pleť s T-zónou. Po nanesení na vyčištěnou pleť mám pocit, jako bych si pleť "zakytovala", pocitově jae takový hutný, jako by pod ním ani pokožka nemohla dýchat. Tento pocit po chvíli sice ustoupí, ale i tak je krém zklamáním, protože matující efekt je jen na chvíli.

Skvělý pro smíšenou pleť / Pavlína 9. 12. 2017 12:31

Krém je dokonalé řešení pro smíšenou pleť. Matuje přičemž zároveň hydratuje, okamžitě se vpije do pleti. Je skvělý i pod makeup. Pleť mírně vypíná.

/ Petra 19. 8. 2019 23:08

Krém mi vyhovoval, jen jsem ho vypotřebovala na můj vkus až moc rychle. Pleť opravdu zmatnil a byla moc příjemná na dotek, ale znovu jsem se k němu ale nevrátila.

/ Moni 2. 9. 2021 00:20

Doporučuji, hydratuje, ale za tu cenu teda žádný zázrak :D

Skvělý! / Veronika 24. 1. 2017 08:03

Skvělý krém! Mám mastnou pleť, která se mi po chvilce od vyčištění začne lesknout. Po aplikaci tohoto krému s tím problém nemám. Pleť sice nevydrží matná po celý den, ale není problém aplikaci krému zopakovat. Po prvním použití jsem si myslela, že krém bude na pleti zanechávat pocit ulepenosti, ale do minuty se vstřebal a pleť zůstala dokonale matná! Za mě produkt, ke kterému se budu neustále vracet.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?