Lavera Vyživující ochranný krém Aloe & Kakaové máslo, Faces 30 ml

Lavera Vyživující ochranný krém Aloe & Kakaové máslo, Faces 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dopřejte citlivé a jemné pleti dostatečnou hydrataci a péči s vyživujícím ochranným krémem Faces Aloe vera & kakaové máslo. Bohaté složení plné cenných olejů přináší pleti ochranu a výživu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dopřejte své citlivé a jemné pleti dostatečnou hydrataci a péči s vyživujícím ochranným krémem Lavera Faces Aloe vera & kakaové máslo. Bohaté složení plné cenných olejů jako je sezamový, olivový či jojobový a bambucké máslo přináší citlivé pleti ochranu před podrážděním, začervenáním a nepříznivými vnějšími vlivy.

O vydatnou dávku hydratace se kromě bambuckého másla postará také fluid z bio Aloe vera. Ten obsahuje množství vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek, které pleť posilují a zanechávají ji pružnou a rozzářenou.

Kakaové máslo se může pochlubit vysokým obsahem antioxidantů, které mají na pleť blahodárné účinky, působí proti předčasnému stárnutí pleti a také pokožku zpevňují. Krásná vůně čokolády působí navíc blahodárně na psychiku, uklidňuje a zbavuje stresu.

Jedinečné složení vyživujícího krému v pokožce uzamyká tolik potřebnou vlhkost, zároveň ji zjemňuje, posiluje a brání vzniku podráždění a nevzhledných suchých šupinek.

Pro jemnou pokožku

Vyživující ochranný krém Aloe vera & Kakaové máslo je přímo blahodárným balzámem pro suchou a citlivou pleť, na které vytváří neviditelný ochranný film, jenž pomáhá pokožce bojovat proti nepřízni vnějšího prostředí. Cenné přírodní ingredience pečují o pleť do hloubky a zároveň jí poskytují účinnou ochranu před ztrátou vlhkosti.

Hloubková výživa 

Směs přírodních olejů a rostlinných másel vytváří hloubkově vyživující kombinaci, jež pokožku zvláčňuje a dodává jí všechny důležité vitaminy a minerály. Bambucké máslo spolu s máslem kakaovým pomáhají obnovit lipidovou bariéru kůže, a tím i zvýšit její obranyschopnost. Zároveň také podporují regeneraci kůže a urychlují hojení.

Hydratační síla Aloe vera

Díky vysokému obsahu bio šťávy z Aloe vera má tento krém také silné hydratační schopnosti. Aloe vera pomáhá v pleti uzamykat vlhkosti a brání jejím nadměrným ztrátám. Díky tomu chrání proti vysušení pokožky a má významné zklidňující účinky. Výtažek z Aloe vera bojuje proti zarudnutí pokožky, zmírňuje podráždění a jemně chladí.

Sametově jemná pokožka

Obsažený mandlový olej je velice jemný, a tím i mimořádně vhodný pro citlivou pleť. Díky lehké struktuře nezatěžuje pokožku a ani ji nadměrně nezmastí. Spolu se sojovým olejem pak podporuje přirozenou elasticitu pleti a navrací jí její zdravou strukturu. Směs antioxidantů obsažená v kakaovém másle zároveň brání stárnutí pokožky.

Použití: Malé množství krému naneste na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?