Hanna Maria x 6. čakra proti stresu, klasická řada 10 ml

Hanna Maria x 6. čakra proti stresu, klasická řada 10 ml

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 220 Kč.Psychické uvolnění Vám poskytne tato směs v koupeli, ale i aplikací přmo na čelo. Uleví starostem a pomůže problémům z venčí. Oleje v této směsi jsou určeny pro vyrovnání psychiky s vysokou stresovou zátěží, zklidňují emoce a pomáhají vnést klid do Vašeho těla i duše.Esenciální oleje svou ušlechtilou povahou činí z dané kompozice velmi silný léčivý prostředek. Esenciální oleje

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 220 Kč.

Psychické uvolnění Vám poskytne tato směs v koupeli, ale i aplikací přmo na čelo. Uleví starostem a pomůže problémům z venčí. Oleje v této směsi jsou určeny pro vyrovnání psychiky s vysokou stresovou zátěží, zklidňují emoce a pomáhají vnést klid do Vašeho těla i duše.
Esenciální oleje svou ušlechtilou povahou činí z dané kompozice velmi silný léčivý prostředek. Esenciální oleje jsou naplněny světlem a odstraňují temnotu a vše negativní z lidského fyzického, éterického, emocionálního a mentálního těla. Tím, že esenciální oleje pročišťují těla, umožňují prozářit duši. Tyto směsi olejů výrazně pomáhají odbourávat bolesti jak fyzické, tak především psychické. Energie a vibrace esenciálních olejů se přenášejí do energetických bloků kolem páteře, a tím harmonizují náš čakrární systém

certifikáty:
vhodné pro: podporu odpovědnosti sama za sebe
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal, papírový přebal

čakrární aromaterapie: Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život. Éterické oleje získané z rostlin mají schopnost pročišťovat naši auru neboli energetická pole, a tím podporují naše zdraví, štěstí a spokojenost. Jedná se o proces, který působí na jiné dimenze naší přirozenosti, než jaké zná většina lidí. I když máme pocit, že inhalováním éterických olejů prospíváme tělu fyzickému, ve skutečnosti je to důsledek léčení energetických polí. Všechna fyzická onemocnění mají duchovní a emocionální příčinu. Proto se zaměřujeme na léčbu duše - ta představuje hlavní příčiny nemocí a je rozhodující pro celkovou léčbu člověka.

použití:
* vodní lázeň - Koupel s esenciálními oleji je úžasná relaxace, ale především očistný proces, kdy účinky olejů vstupují do těla kůží přes lymfatický a imunitní systém, a dále inhalací přes plíce, tedy krevním oběhem. Pro děti doporučujeme koupel 10 - 15 minut, dospělí kolem 20 minut.
* masáže - Masáž je blahodárná pro Vás i Vaše dítě i z pohledu pychologického. Batolata a malé děti bychom měli masírovat pouze něžnými dotyky. Dbejte na to, aby Vaše ruka nebyla studená, ale příjemně teplá. Dětem postačí také mírná masáž vždy směrem k srdci nebo pravotočivými mírnými pohyby. Aplikujte 1-2 kapky éterického oleje do nosného oleje (např. olivový, mandlový,) nebo do běžného dětského oleje, který zakoupíte v lékárně nebo v drogerii. Nespěchejte, je důležité, abyste byli uvolnění a tak předávali svému dítěti pozitivní a klidnou energii. Vychutnávejte si tyto krásné chvíle. Během masáže budete vnímat příjemnou vůni, která nejen že Vám bude velmi příjemná, ale bude především harmonizovat dítě během masáže.
* aroma lampa, keramická kostka - Ideálním pomocníkem při rozptylu vůně nám poslouží aromalampa nebo keramická kostka, kterou nabízíme v doplňkovém prodeji. Aromalampa se vyznačuje kvalitou odpařování vůně, kdy teplota ve skleněném kalíšku je jen cca 38-39° C. Takto jsou účinky olejů nejlépe vnímány naším tělem a působí na nás velmi blahodárně. Vyhýbejte se nízkým aromalampám, které přepalují oleje, tudíž nás zanášejí toxickými látkami z přepálení. Je nutno mít na zřeteli také možnost vymytí kalíšku a použít při opětovném použití vždy čistou esenci. Proto nabízíme aromalampu se sklem a dále i možnost dokoupení náhradního skla.
složení: směs olejů (pomeranč, levandule, citrón, rozmarýn)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: