Hanna Maria x 6. čakra proti stresu v rozprašovači, klasická řada 50 ml

Hanna Maria x 6. čakra proti stresu v rozprašovači, klasická řada 50 ml

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tato směs pročišťuje vzduch svou čistou energií, zlepšuje náladu, ulevuje od psychické zátěže a zlepšuje klima v kancelářích. Stačí rozprášit v místnosti a hned se změní přetlak z negativních ataků či nepříjemné atmosféry.Oleje v této směsi jsou určeny pro vyrovnání psychiky s vysokou stresovou zátěží, zklidňují emoce a pomáhají vnést klid do Vašeho těla i duše.Éterické oleje v rozprašovači jsou v

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tato směs pročišťuje vzduch svou čistou energií, zlepšuje náladu, ulevuje od psychické zátěže a zlepšuje klima v kancelářích. Stačí rozprášit v místnosti a hned se změní přetlak z negativních ataků či nepříjemné atmosféry.Oleje v této směsi jsou určeny pro vyrovnání psychiky s vysokou stresovou zátěží, zklidňují emoce a pomáhají vnést klid do Vašeho těla i duše.
Éterické oleje v rozprašovači jsou velmi rychlou a osvědčenou pomůckou v každodenním životě. Nejen že zbaví nepříjemných pachů, ale především působí po celou dobu pozitivně na psychickou stránku. Lze je použít jako vlastní parfém ze siličných olejů, ale také jako desinfekční prostředek při výměně ložního prádla, kdy směs oleje rozprášíte na matraci a pak povléknete čistým ložním prádlem. Tím nejen desinfikujete nepříjemné potové pachy a energetické otisky, ale zároveň si připravíte příjemné prostředí pro kvalitní odpočinek a blahodárný spánek. Éterické oleje v rozprašovači jsou především vynikajícím pomocníkem v období nemocí, kdy stačí rozprášit pár kapek na polštář nebo na přikrývku, a tím nastolit rychlejší proces samoléčby. Osvědčujcí se při delších cestách v autě - stačí rozprášit do prostoru a osvěžení si můžete okamžitě vychutnávat dlouhou dobu. Silice pomáhají udržet koncentraci, oddálí únavu a odbourají stres.

certifikáty:
vhodné pro: podporu odpovědnosti sama za sebe
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal s rozprašovačem, papírový přebal

čakrární aromaterapie: Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život. Éterické oleje získané z rostlin mají schopnost pročišťovat naši auru neboli energetická pole, a tím podporují naše zdraví, štěstí a spokojenost. Jedná se o proces, který působí na jiné dimenze naší přirozenosti, než jaké zná většina lidí. I když máme pocit, že inhalováním éterických olejů prospíváme tělu fyzickému, ve skutečnosti je to důsledek léčení energetických polí. Všechna fyzická onemocnění mají duchovní a emocionální příčinu. Proto se zaměřujeme na léčbu duše - ta představuje hlavní příčiny nemocí a je rozhodující pro celkovou léčbu člověka.

použití: Pokud vám dojde směs v rozprašovači, je možné si smíchat tuto směs v domácích podmínkách, a to tak, že celý obsah lahvičky stejné směsi oleje v 10 ml balení (100% směs) si vlijete do prázdné lahvičky z rozprašovače a doplníte čistou vodou. Takto připravená směs vystačí na 2 měsíce. Po dvou měsících již nedoporučujeme používat z důvodu nestability vody.
složení: směs olejů (pomeranč, levandule, citrón, rozmarýn)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: