Santaverde x Aloe vera šťáva aloepur economy pack, beauty food

Santaverde x Aloe vera šťáva aloepur economy pack, beauty food

Značka: Santaverde
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výhodné balení šťávy Alopeur po 3 kusech o objemu 330 ml. Šťáva Aloepur obsahuje pouze čistou, neředěnou šťávu z čerstvých Aloe Vera listů organicky pěstovaných na farmě společnosti Santaverde. Listy po několik let vstřebávají sluneční paprsky a živiny, a to až do doby své sklizně. Tato jedinečná šťáva obsahuje přírodní kombinaci stovek organických aktivních vitálních látek. Nejcennější obsaženou

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Výhodné balení šťávy Alopeur po 3 kusech o objemu 330 ml. Šťáva Aloepur obsahuje pouze čistou, neředěnou šťávu z čerstvých Aloe Vera listů organicky pěstovaných na farmě společnosti Santaverde. Listy po několik let vstřebávají sluneční paprsky a živiny, a to až do doby své sklizně. Tato jedinečná šťáva obsahuje přírodní kombinaci stovek organických aktivních vitálních látek. Nejcennější obsaženou látkou je Aloverosa, která je nejdůležitější aktivní složkou. Organické pěstování, časově náročné ruční loupání čerstvě sklizených listů a jemné zpracování zaručují optimální uchování celého komplexu aktivních látek. Důkazem vysoké kvality produktů je, že všechny Santaverde výrobky obsahují minimálně 1200 mg Aloverosy na litr šťávy z Aloe Vera.

certifikáty: BIO, FSC
vhodné pro: Vaše celkové zdraví
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: skleněný obal, papírový přebal

použití: Užijte 50 ml Aloepur nápoje denně před snídaní, buď nezředěného, nebo smíchaného s kvalitní minerální vodou. Denní doporučená dávka může být až ztrojásobena. Uchovávejte po otevření v lednici. Před použitím důkladně protřepte. Přirozeně zamlžená šťáva obsahuje ponořené částečky, které mohou tvořit nánosy.
složení: 100% čistá Aloe Vera šťáva z ekologicky kontrolované farmy

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Produkty německé firmy Santaverde obsahují jako základ kultivovanou čistou Aloe Vera šťávu, která pochází z plantáží v Andalusii. Výrobky mají na trhu s přírodními produkty zcela výlučné postavení právě díky svému složení. Na místo běžné vody obsahují čistou šťávu zpracovávanou pouze ručně bez použití mechanizace z rostliny Aloe Vera. Aloe a šťávě, která se z ní získává, jsou odedávna přičítány harmonizující, protizánětlivé účinky. Šťáva z Aloe Vera tak má nejen hojivé účinky, ale obsahuje i řadu vitamínů a aktivní látku Aloeverosu. Při vnitřním užívání příznivě podporuje ozdravné procesy celého Vašeho organismu, regeneraci buněk, pomáhá obnovit síly při celkové únavě, vyčerpání a stresu. Všechny výrobky jsou výborně snášenlivé, problém představují pouze pro lidi alergické na Aloe Vera. Jedná se ocertifikovanou přírodní kosmetiku nesoucí označení BDIH. Samozřejmostí je certifikát Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani jejich složky nebyly testovány na zvířatech. Kosmetika Santaverde neobsahuje minerální oleje, parabeny, látky PEG ani jiné syntetické chemické ingredience, živočišné produkty (kromě včelího medu a vosku) ani geneticky modifikované rostliny.

kontakt na výrobce:
SANTAVERDE
Gesellschaft für Naturprodukte mbH
Klärchenstraße 11
22299 Hamburg
Deutschland

webové strány značky:
www.santaverde.eu

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu2

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?