Klas x Balancer Klas 60 tablet

Klas x Balancer Klas 60 tablet

Značka: Klas
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Unikátní složení a v mnoha ohledech je opravdovou inovací v dosavadních způsobech léčby. Přináší přírodní alternativu hormonální léčby bez vedlejších účinků. Těžištěm Balanceru Klas je Protykin® (velmi silný fytoestrogen a antioxidant). A byla by velká chyba nevyužít vzájemné synergie Protykinu® s dalšími významnými složkami jako je chlorela, mléko z ostropestřce mariánského, kořen smetánky lékařs

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Unikátní složení a v mnoha ohledech je opravdovou inovací v dosavadních způsobech léčby. Přináší přírodní alternativu hormonální léčby bez vedlejších účinků. Těžištěm Balanceru Klas je Protykin® (velmi silný fytoestrogen a antioxidant). A byla by velká chyba nevyužít vzájemné synergie Protykinu® s dalšími významnými složkami jako je chlorela, mléko z ostropestřce mariánského, kořen smetánky lékařské, kyselina alfa-lipoová a v neposlední řadě důležité aminokyseliny.

Hlavní účinky:
* Menopauza, účinně odstraňuje nežádoucí projevy menopauzy a harmonizuje hladinu hormonů na přírodní bázi bez negativních vedlejších účinků.
* Menstruace, odstraňuje premenstruační syndrom a upravuje menstruační cyklus.
* Játra, silně detoxikuje jaterní buňky (např. po virové žloutence), zabraňuje vzniku cirhózy jater, zamezuje toxickému poškození (např. při práci v chemicky agresivním prostředí).
* Imunita, zabraňuje alergickým reakcím a zvyšuje obranyschopnost lidského těla.
* Srdce a cévy, zamezuje arterioskleróze cév a ischemické chorobě srdeční. Snižuje vysoký krevní tlak, zabraňuje vzniku křečových žil a hemeroidů.
* Krev, působí proti anémii (chudokrevnost), příznivě ovlivňuje léčbu leukémie.
* Acidobazická rovnováha, harmonizuje kyselost a zásaditost v organismu.
* Ledviny, významně zlepšuje funkci ledvin a močového systému.
* Cukrovka, pomáhá stabilizovat hladinu cukru v těle a preventivně působí proti komplikacím cukrovky.
* Šedý zákal, může jej i zastavit a účinkuje jako prevence slepoty.
* Nádorová onemocnění, podpůrně účinkuje proti nádorovým onemocněním, zabraňuje růstu nádoru a snižuje negativní dopady chemoterapie a ozařování.
* Prostata, účinkuje proti zvětšení a nádorům prostaty.
* Pomáhá při aftech a vaginálních zánětech, zánětech dělohy, vejcovodů, vaječníků, při bolestech kloubů, plísňových infekcích na nechtech a na kůži.

Užívání: Nejlépe nalačno nebo před jídlem. Prevence: 1× denně 1 tabletu. Léčba: 2–3× denně 1 tabletu.
Může ovlivnit účinky hormonální antikoncepce nebo hormonální substituční léčby. Poraďte se v takovém případě s odborníkem, anebo s odborníkem přímo v naší poradně. Není vhodný pro deti, těhotné a kojící.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: