Hanna Maria x Bylinný čaj kov pro klidný spánek, princip 5 elementů 50 g

Hanna Maria x Bylinný čaj kov pro klidný spánek, princip 5 elementů 50 g

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Element: kov, podzim.Byliny v této směsi pomáhají uvolňovat svalové napětí ve spánku a tím ho prohlubují.Je vhodný pro děti i dospělé pro denní užívání v rámci pitného režimu. Směs je výborná i pro kojící maminky. Účinky bylin se dostávají do dětského organismu již fi ltrované přes mateřské mléko.Čaj má zklidňující účinky hlavně před spaním. Směs díky použitým bylinám navozuje klid, uvolňuje boles

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Element: kov, podzim.
Byliny v této směsi pomáhají uvolňovat svalové napětí ve spánku a tím ho prohlubují.Je vhodný pro děti i dospělé pro denní užívání v rámci pitného režimu. Směs je výborná i pro kojící maminky. Účinky bylin se dostávají do dětského organismu již fi ltrované přes mateřské mléko.
Čaj má zklidňující účinky hlavně před spaním. Směs díky použitým bylinám navozuje klid, uvolňuje bolesti střev při přetrvávající zácpě, pomáhá prohlubovat dech, podporuje činnost slinivky, ulehčuje vykašlávání, harmonizuje trávení, odbourává zlost. Tento čaj významně doplňuje 100% čistě přírodní éterický olej v elementu KOV, např. ve formě koupele, masáže nebo inhalace pomocí rozprašovače, aromalampy nebo keramické kostky.
Bylinné čaje vynikající kvality zpracování jsou sestaveny tak, aby energeticky ladily s dětskou kolekcí éterických olejů. Čaje jsou vhodné pro všechny krevní skupiny. Nemusejí se doslazovat, jsou sestaveny tak, aby dětem chutnaly a rády je pily.

certifikáty:
vhodné pro: podporu úcty, vědomí sebe sama
konzistence: sypká
barva: hnědozelená
balení: plastový obal, papírový přebal

princip 5 elementů: Tato řada éterických olejů a čajů je energeticky sestavena podle prastarých principů pěti elementů Jinu a Jangu. Unikátní kolekce éterických olejů a čajů je tak ohleduplná, že je možné ji bezpečně používat pro dětskou terapeutickou a duševní péči. Mohou ji samozřejmě používat i dospělí. Každá kompozice je sestavena podle energií a jemnohmotných vibrací daného elementu. Jedná se o unikátní projekt v této oblasti zaměřený především na naše milované děti. Děti milují krásné vůně a velmi dobře vnímají aromaterapii, která jim velmi pozitivně pomáhá i po psychické stránce. Děti mají velkou samoléčící schopnost, daleko větší než dospělí. Pravidelné používání esenciálních olejů při koupelích, masážích, v rozprašovačích či v aromalampách a pití čajlů na principu pěti elementů je velmi efektivní formou preventivní medicíny a často pomůže dětem vyhnout se nachlazení a dalším infekcím, docílit zklidnění nebo koncentrace. Čistá duše dítěte touží po čistých vůních. Síla vůně pozitivně slaďuje celou rodinu, i vás rodiče. Dopřejte dětem tuto láskyplnou péči přírody.

použití: Jedna čajová lžička se přelije 1 litrem vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pro děti od 6 měsíců do 3 let se dávkuje 1 čajová lžička na šálek vody, pro starší děti je možno použít 1 lžičku až 1 lžíci. Čaj je vynikající i pro dospělé. Doporučujeme pít před spaním alespoň 10 dní po sobě a poté dle potřeby (podle toho, jak se dítě chová). Čaj je chuťově sladěný, nepotřebuje přislazovat, nanejvýš ovocným cukrem a několika kapkami citrónu.
složení: anýz - plod (účinný při nadýmání, na prohloubení dechu, odbourává i zatvrzelé zácpy, přesto nezpůsobuje průjem, uvolňuje napětí svalů), dobromysl - nať (poměrně silné antidepresivum - neutlumuje jako chemická antidepresiva, podporuje činnost slinivky a tím umožňuje vnímat lásku, podporuje činnost srdce,
uvolňuje křeče, uklidňuje duši), fenykl - plod (usnadňuje odchod střevních plynů, ulehčuje odkašlávání, tlumí dávivý kašel a křeče v břiše po dlouhodobém kašli), heřmánek pravý - květ (jemné sedativum, dobře působí na psychiku, zklidňuje bolest těla i duše, zklidňuje střevní i žaludeční neurózu, účinný proti plísním), bBazalka - nať (harmonizuje trávení, působí protizánětlivě a mírně antibioticky, vyživuje a uklidňuje nervy, doplňuje léčení astmatu, harmonizuje srdeční činnost), mateřídouška - nať - (působí proti svalovému napětí, upravuje činnost střev i žaludku, zklidňuje mysl, působí proti nespavosti, odbourává strach, jako jedna z mála bylin působí velice pozitivně na nervovou soustavu)


země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz



Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: