English Tea Shop x Čaj zázvor a broskev

English Tea Shop x Čaj zázvor a broskev

Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte tento klasický sladký a kořeněný čaj... Má jediný úkol - "okořenit Váš život."Základem tohoto čaje je čistý cejlonský černý čaj, který je vypěstován a zpracován dle tradičních čínských metod na svazích centrálního pohoří Sri Lanky v nadmořské výšce cca 1600 m. Černý čaj (Camellia Sinensis) byl konzumován po staletí jako povzbuzující a inspirativní nápoj. Číňané velmi dobře znal

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Vyzkoušejte tento klasický sladký a kořeněný čaj... Má jediný úkol - "okořenit Váš život."
Základem tohoto čaje je čistý cejlonský černý čaj, který je vypěstován a zpracován dle tradičních čínských metod na svazích centrálního pohoří Sri Lanky v nadmořské výšce cca 1600 m. Černý čaj (Camellia Sinensis) byl konzumován po staletí jako povzbuzující a inspirativní nápoj. Číňané velmi dobře znali léčivé přínosy zeleného a bílého čaje již od pradávných časů a používali je k léčbě čehokoli od bolestí hlavy po deprese. Díky nesmírnému množství léčivých přínosů, které vás a vaši rodinu chrání od všech možných nemocí, je dnes čaj považován za nejzdravější, ze všech přírodních nápojů. Tyto přínosy zahrnují ochranu před stárnutím, alergiemi, artritidou, rozkladem kostí, rakovinou, cholesterolem, srdečními nemocemi, tloustnutí a v naprosté převaze jsou tyto přínosy vědecky prokázány.
Zázvor (Zingiber Officinale) je velmi dobře znám pro své zdraví prospěšné vlastnosti. Je užíván k úlevě před žaludečními nevolnostmi a zažívacími problémy a také ke stimulaci zažívání. Také pomáhá snižovat zánětlivostve spojení s artritidou, ulcerativní kolitidou a migrénami. Je také zcela běžně používán k léčbě nachlazení a chřipek, díky tomu že výrazně zahřívá horní cesty dýchací. Je také prokázáno, že zázvor významně zlepšuje náladu může dopomoci k úlevě od stresu.

certifikáty: ORGANIC SOIL ASSOCIATION, CZ-BIO-KEZ-01
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: suchá
barva: hnědozelená
balení: 20 nálevových sáčků v papírovém přebalu

použití: Vhoďte jeden sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte vyluhovat 3-4 min. Oslaďte dle libosti. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.
složení: bio černý čaj, bio zázvor, kousky bio broskve, přírodní příchuť broskve

země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: Britská společnost English Tea Shop je proslulá svými čaji. Jejich nová řada English Tea Shop Vám nabízí obdivuhodný výběr neopakovatelných gourmet čajů. Konečně si můžete vyzkoušejte pravé umění čaje tak, jako nikdy předtím. Každý z těchto čajů byl vytvořen s velkou dávkou péče a vášně pro vaše blaho a uspokojení. V našem sortimentu tak najdete zdravé čaje s velkolepu chutí a nekompromisně vzrušující vůní. Čaje jsou původem ze Srí Lanky, kde jsou i baleny a poté transportovány do Velké Británie. Odtud se pak šíří tento poklad do všech koutů Evropy.

kontakt na výrobce:
The English Tea Shop Ltd
Suite G7 Davina House
Goswell Road 137-149
London
England
www.theenglishteashop.biz

Značka English Tea Shop podporuje bio farmaření a fair trade produkci v 25 zemích světa. Svou výrobou se řadí do kategorie „bezuhlíková“. Veškerý obalový materiál je biologicky odbouratelný a recyklovatelný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: The English Tea Shop Ltd, Goswell Road , 137-149, Londýn, Velká Británie

Z blogu2

Čajový miniprůvodce

Přeneste se na chvíli do Anglie s English Tea Shop

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?