Desert Essence x Cestovní balíček červené hrozny

Desert Essence x Cestovní balíček červené hrozny

Zboží je trvale vyřazeno.

Cestovní balíček obsahuje cestovní pouzdro, mycí žínku a dáleŠampon z červených hroznů - 44.4 mlPřírodní vlasový šampon Desert Essence z italských červených hroznů obohacený o antioxidanty s ochrannými UV filtry chrání barvené i nebarvené vlasy před poškozením sluncem. Rovněž účinně regeneruje již vzniklá vlasová poškození. Jeho mycí vlastnosti jsou založeny na kombinaci cukru a kokosového oleje.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Cestovní balíček obsahuje cestovní pouzdro, mycí žínku a dále

Šampon z červených hroznů - 44.4 ml
Přírodní vlasový šampon Desert Essence z italských červených hroznů obohacený o antioxidanty s ochrannými UV filtry chrání barvené i nebarvené vlasy před poškozením sluncem. Rovněž účinně regeneruje již vzniklá vlasová poškození. Jeho mycí vlastnosti jsou založeny na kombinaci cukru a kokosového oleje. Vinný extrakt z červených italských BIO hroznů s vysokým obsahem antioxidantů vyživuje a intenzivně ošetřuje poničenou vlasovou strukturu. Výtažek z BIO mořské řasy a kopřiv obohacuje vlasy o železo, vápník a ostatní vitamíny a minerální látky posilující vlasy.

Kondicionér z červených hroznů - 44.4 ml
Přírodní vlasový kondicionér Desert Essence z italských červených hroznů obohacený o antioxidanty s ochrannými UV filtry chrání barvené i nebarvené vlasy před poškozením sluncem. Rovněž účinně regeneruje již vzniklá vlasová poškození. Vinný extrakt z červených italských hroznů a olej z hroznových jadérek, bohatý na vitamíny E a B5, vyživuje a intenzivně ošetřuje poničenou vlasovou strukturu.

Sprchový gel z červených hroznů - 44.4 ml
Sprchový gel z Italského červeného hroznového vína je obohacen o přírodní a BIO přísady. Vyživuje a hydratuje pokožku.

Vanilkové tělové mléko - 44.4 ml
Regenerující a vyživující tělové mléko pro suchou pokožku. Obsahuje BIO vanilku, BIO zelený čaj a BIO jojobový olej, který zjemňuje a zvláčňuje pokožku.

certifikáty:
vhodné pro: každodenní péči o pokožku
konzistence: lehká krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

země původu značky: USA
charakteristika značky: Firma Desert Essence vznikla již před 30 lety v USA. Jejím cílem je vyrábět přírodní produkty tak, aby jejich složení a kvalita přispívaly k zlepšení zdravého životního stylu. Produkty zaručují vysokou kvalitu v mnoha příjemných přírodních vůních, s BIO složkami, jako je například kokos, maliny, pistácie a další. K dispozici je také řada NEUTRAL, která je zcela bez parfemace a obsahuje například BIO jojobový olej nebo BIO mořské řasy, je tak vhodná i pro nejcitlivější pokožku. Žádný produkt Desert Essence neobsahuje parabeny (umělé konzervanty), sodium-lauryl/laureth sulfáty, ftaláty, umělá barviva, umělá aromata, silikony, EDTA, glykol ani žádné ropné složky. Produkty firmy Desert Essence nebyly testovány na zvířatech, ani neobsahují živočišné složky, jsou 100% vegan.

kontakt na výrobce:
Desert Essence
P.O. Box 14007
Hauppauge, New York 11788
www.desertessence.com

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?