Victor Phillippe x Deotyčinka Propolis 50 ml

Victor Phillippe x Deotyčinka Propolis 50 ml

Značka: Victor Phillippe
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Specifické vlastnosti propolisu garantují výrazný antiseptický přírodní účinek. Eliminují nepříjemné pachy a zabezpečují dlouhotrvající příjemný pocit svěžesti. Propolis je léčivá látka, používaná od časů egyptských faraónů. Za posledních 10 let začali odborníci, ale i laická veřejnost, stále více používat propolis na léčení různých onemocnění. Propolis je přírodní lepkavá hmota příjemné aromatick

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Specifické vlastnosti propolisu garantují výrazný antiseptický přírodní účinek. Eliminují nepříjemné pachy a zabezpečují dlouhotrvající příjemný pocit svěžesti. Propolis je léčivá látka, používaná od časů egyptských faraónů. Za posledních 10 let začali odborníci, ale i laická veřejnost, stále více používat propolis na léčení různých onemocnění. Propolis je přírodní lepkavá hmota příjemné aromatické vůně, zeleno- žluté až tmavěhnědé barvy. Suroviny na tvorbu propolisu včely sbírají na různých rostlinách (jehličnany, topol, bříza, olše a jiné) vylučujících potřebné látky, a ty dále obohacují výtažky svých žláz. Propolis slouží včelám na tmelení otvorů a dezinfekci prostoru. V posledních letech věnovali biochemici a farmaceuti složení propolisu velikou pozornost. Analýza ukázala, že propolis obsahuje v průměru asi 14,5% mechanických příměsí, 11% pylu, 17% včelího vosku, 6% rostlinných vosků, 10,5% tříslovin, 41,5% živice, dále v něm byla zjištěna přítomnost železa, mědi, vápníku, hořčíku, zinku, chrómu, manganu,křemíku a mnoho dalších prvků. Léčivé působení propolisu na náš organizmus je velmi pestré. Jednoznačně prokázány účinky jsou: antibakteriální a bakteriostatické, anestetické, stimulační, antitoxické, antivirové, antimykotické, protizánětlivé, dermatoplastické. Tlumí účinek škodlivého záření na organizmus.

certifikáty:
vhodné pro: ochrana před nežádoucím zápachem
konzistence: tuhá
barva: žlutá
balení: plastový obal

použití: Aplikujte na pokožku dle potřeby několikrát denně.
složení: Alcohol Denat.,Propylene Glycol, Glycerin, Stearic Acid, Aqua, Sodium Hydroxide, Cera Propolis, Parfum, Triclosan

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Italská značka Victor Philippe vznikla koncem 70. let, aby šířila na trhu produkty založené na léčebnývh účincích propolisu. Jejím sídlem se stal zámek ze 17. století v oblasti známé včelařstvím. Již o několik let později přišla společnost na trh s kompletní řadou produktů založených na propolisu, což jí přineslo opravdový věhlas. Pravá revoluce ve společnosti nastala začátkem 90.let, kdy se objevil nový zázrak přírody - Aloe vera. V té době byla Aloe vera téměř neznámou rostlinou a Victor Philippe si ji nechal dovážet z Barbadosu. Později, když trh zaplavily nepříliš kvalitní produkty pochybných značek s nnepřiměřeně vysokou cenou, uzavřela společnost smlouvu s hlavním brazilským producentem vysoce kvalitní Aloe vera. S rozšiřující se základnou zákazníků došlo k přeorganizování struktury společnosti a jejímu přesídlení a povědomí o kvalitě produktů se rozšířilo daleko za hranice Itálie. V našem sortimentu naleznete Aloe vera šťávy, produkty z propolisu a depilační pomůcky Depilette. Některé produkty obdržely certifikát Bio Eco Cosmesi.

kontakt na výrobce:
Victor Philippe S.r.l
Via del lavoro, 30
I - 20060, Pozzo d'Adda
Italia
www.victorphilippe.it

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Victor Philippe S.r.l, Via del lavoro, 30 , I - 20060, Pozzo d, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: