Hanna Maria x Dětské mléko na opalování SPF 30+, Sole Bimbi 125 ml

Hanna Maria x Dětské mléko na opalování SPF 30+, Sole Bimbi 125 ml

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Toto mléko ochraňuje citlivou dětskou pokožku od spálení a to tou nejpřirozenější přírodní cestou. Je obohacené o výtažky z měsíčku lékařského, šťáv z aloe vera, sladkého mandlového oleje a vitamínu E. Mléko je obzvláště doporučováno pro světlou a citlivou pokožku. Zabraňuje podráždění pokožky a jejímu zarudnutí. Má tekutou strukturu a díky vyváženému podílu slunečních filtrů zaručuje vysokou ochr

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Toto mléko ochraňuje citlivou dětskou pokožku od spálení a to tou nejpřirozenější přírodní cestou. Je obohacené o výtažky z měsíčku lékařského, šťáv z aloe vera, sladkého mandlového oleje a vitamínu E. Mléko je obzvláště doporučováno pro světlou a citlivou pokožku. Zabraňuje podráždění pokožky a jejímu zarudnutí. Má tekutou strukturu a díky vyváženému podílu slunečních filtrů zaručuje vysokou ochranu před UVA a UVB zářením, snižuje intenzitu slunečního záření a pomáhá pozvolnému přivykání pokožky na sluneční paprsky.

certifikáty:
vhodné pro: ochranu před sluncem
konzistence: lehká krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Naneste na pokožku pár minut před tím, než ji vystavíte slunečním paprskům, rovnoměrně rozetřete a vyhněte se očím. Nezapomeňte na uši, bradu a krk. Opakujte každé dvě hodiny, obzvlášť při častém pobytu ve vodě. Dobrým pravidlem je nevystavovat dětskou pokožku přímému slunečnímu záření během nejteplejších denních hodin. Ideální je ranní sluníčko do 10. hodiny ranní a poté až po 4. hodině odpolední.
složení: Aqua, Octyl Methoxycinnamate, Coco-Caprylate Caprate**, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil**, Dicaprylyl Ether**, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Diisostearate**, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate**, Titanium Dioxide, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Zinc Stearate, Magnesium Sulfate, Octocrylene, Xanthan Gum, Aluminium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Disodium EDTA, Dimethicone/Methicone Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Tocopherol, Propylene Carbonate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Dextrin, Linalool*, Limonene*, Citral*, Citronellol*
*přírodní éterické oleje
**z biologického zemědělství


země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: