Yarrah x Granule pro štěňata a psy malých plemen 2 kg

Yarrah x Granule pro štěňata a psy malých plemen 2 kg

Značka: Yarrah
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kompletní suché krmivo s malými granulkami pro vysoce aktivní psy, pro štěňata malých a středních plemen do jednoho roku věku, pro štěňata velkých a obřích plemen do šesti až osmi měsíců věku, pro aktivní dospělé psy malých plemen, pro březí a kojící feny a pro psy zatavující se z nemoci či operace. Obsahuje 23% kuřecího masa a vedlejších masných produktů, živočišné tuky a vaječný prášek z kontrol

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Kompletní suché krmivo s malými granulkami pro vysoce aktivní psy, pro štěňata malých a středních plemen do jednoho roku věku, pro štěňata velkých a obřích plemen do šesti až osmi měsíců věku, pro aktivní dospělé psy malých plemen, pro březí a kojící feny a pro psy zatavující se z nemoci či operace. Obsahuje 23% kuřecího masa a vedlejších masných produktů, živočišné tuky a vaječný prášek z kontrolovaného biochovu podle normy SKAL (č. výrobce 1301), obiloviny (pšenice, kukuřice), sójové boby, pšeničné otruby a slunečnicová semínka z biologického zemědělství, kvasnice, vitamíny a minerály.

certifikáty: SKAL, KRAV, PETA,
vhodné pro: štěňata, aktivní psy
konzistence: suchá
balení: plastový obal

krmná dávka: Podrobná tabulka je uvedena na obale. Individuální potřeba Vašeho psa se může lišit v závislosti na věku a aktivitě. Krmivo skladujte v suchu a chladu. Dbejte na to, aby váš pes měl vždy k dispozici dostatek čerstvé vody.
energetická hodnota: 1440 kJ (345 kcal)/100 g
složení: bílkoviny (26%), tuk (12,5%), sacharidy (42%), vláknina (3%), popel (7%), vlhkost (9,5%), vápník (1,3%), fosfor (1,1%), sodík (0,3%), draslík (0,63%), hořčík (0,15%), železo (178 mg/kg), vitamín A (15000 IE/kg), vitamín D3 (1500 IE/kg), vitamín E (120 mg/kg), zinek (110 mg/kg), měď (10 mg/kg)

země původu značky: Nizozemí
charakteristika značky: Yarrah je špičkové holandské BIO krmivo pro psy a kočky. Suroviny pro výrobu krmiva pocházejí z ekologického zemědělství, výhradně ze zemí EU.
* Yarrah vyrábí krmiva pod stálým dozorem holandského oficiálního dozorčího orgánu pro BIO výrobky SKAL, který je oprávněný udělovat produktům mezinárodně uznávané označení EKO.
* Yarrah BIO je zvířaty dobře snášen, a proto jej odborníci doporučují zvířatům se zažívacími potížemi, při problémech se srstí nebo pokožkou, nebo při potravinových alergiích.
* Produkty Yarrah BIO mimo jiné obsahují:
vysoký podíl masa až do 70%, rozmarýnový extrakt a E-vitamín jako přirozené konzervační látky, nutričně hodnotné organické suroviny.
* Produkty Yarrah BIO neobsahují:
geneticky modifikované komponenty, herbicidy a pesticidy, umělá barviva, dochucovadla, aromatické a konzervační látky, antibiotika, nehodnotné vedlejší produkty živočišného původu, jako např. zobáky, hlavy, nehty, kůže, opeření.
* Všechny výrobky značky Yarrah BIO odpovídají výživovým tabulkám AAFCO (American Association Of Feed Control Officials). To znamená, že beze zbytku obsahují potřebná denní množství živin pro psy a kočky. AAFCO je instituce, která provádí dozor nad americkým trhem s krmivy pro domácí zvířata, její standardy jsou celosvětově uznávané.
* Yarrah BIO se v roce 2002 stalo držitelem ocenění kvality KRAV. Krav je švédská nezávislá instituce, která prověřuje výrobu ekologických produktů a na základě přísnych kritérií uděluje svou pečeť kvality - logo KRAV.
* Yarrah BIO je značka zaregistrovaná v mezinárodní unii ochranců zvířat PETA jako značka výrobků netestovaných na zvířatech.

kontakt na výrobce:
Yarrah Organic Petfood BV
P.O. Box 448
3840 AK Harderwijk
The Netherlands
www.yarrah.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: psi

Výrobce: Yarrah Organic Petfood BV, P.O. Box 448 , 3840 AK, Harderwijk, Nizozemí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: