Saloos x Koupelový olej růžové dřevo 100 ml

Saloos x Koupelový olej růžové dřevo 100 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Koupelový olej růžové dřevo odbourává nervozitu, stimuluje a harmonizuje psychiku, navozuje klidný a vydatný spánek. Mírní bolesti hlavy, je vhodný při migrénách, napomáhá hojení ran a regeneruje pokožku. Kůže zůstává po koupeli čistá, vláčná a sametová, není nutné používat mýdlo, tělový olej či jiný přípravek. Koupelové oleje celkově regenerují pokožku a mohou zklidnit již vzniklé kožní problémy.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Koupelový olej růžové dřevo odbourává nervozitu, stimuluje a harmonizuje psychiku, navozuje klidný a vydatný spánek. Mírní bolesti hlavy, je vhodný při migrénách, napomáhá hojení ran a regeneruje pokožku. Kůže zůstává po koupeli čistá, vláčná a sametová, není nutné používat mýdlo, tělový olej či jiný přípravek. Koupelové oleje celkově regenerují pokožku a mohou zklidnit již vzniklé kožní problémy. Zachovávají pružnost, pevnost a vláčnost pokožky. Obnovují její přirozený lipidový filtr a tak posilují její obranyschopnost.

certifikáty:
vhodné pro: suchou a citlivou pokožku
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

použití: 1 až 2 lžíce koupelového oleje přidejte do vody o teplotě 34 až 36°C. Olej nepění, ve vodě vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Dá se použít i do vířivých van, které pomáhají ještě lépe vstřebat účinné látky.
složení: olej lisovaný za studena bio slunečnice, esenciální olej růžové dřevo, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Ryze česká značka Salus/Saloos se od roku 1993 vypracovala na největšího českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Velmi si zakládá na tom, že výrobky obsahují nejvyšší možný podíl čistých přírodních látek. Neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika nevyvolává alergické reakce a je vhodná pro všechny typy pleti. Tělové a masážní oleje se staly symbolem dostupnosti kvalitní péče a každodenní starostlivosti o tělo s pomocí přírody.

kontakt na výrobce:
M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Terronská 19
Praha 160 06
Česká republika
www.saloos.cz

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?