Nutrivet x Krmivo pro psy Instinct Atlantic Ten Fish, Nutrivet Ultra Prem

Nutrivet x Krmivo pro psy Instinct Atlantic Ten Fish, Nutrivet Ultra Prem

Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 1669 Kč.Toto skvělé krmivo bohužel dovozce podstatně zdražil, tudíž vyprodáváme poslední zásoby za sníženou cenu.Kompletní krmivo pro středně aktivní dospělé psy od 2 do 7 let všech plemen. Psi jsou masožravci. Jejich metabolismus a trávicí ústrojí, je totožný s jejich předky (vlky...). A proto jsou jejich fyziologické potřeby totožné s jinými masožravci (vlci, psi hřivnatí, kojoti, l

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 1669 Kč.
Toto skvělé krmivo bohužel dovozce podstatně zdražil, tudíž vyprodáváme poslední zásoby za sníženou cenu.

Kompletní krmivo pro středně aktivní dospělé psy od 2 do 7 let všech plemen. Psi jsou masožravci. Jejich metabolismus a trávicí ústrojí, je totožný s jejich předky (vlky...). A proto jsou jejich fyziologické potřeby totožné s jinými masožravci (vlci, psi hřivnatí, kojoti, lišky, šakalové). Složení stravy našich psů musí vyhovovat jejich přirozené výživové potřebě, musí obsahovat potraviny které by instinktivně konzumovali ve volné přírodě. Musíme však brát v úvahu jejich současný životní styl (pravidelná strava, nižší fyzická aktivita ...).

koncepce krmiva INSTINCT
* bohaté na maso - Psi jsou masožravci. V důsledku toho je jejich fyziologie geneticky naprogramována tak, aby metabolizovala především maso (krátké, jednoduché trávicí ustrojí). Namísto surovin s vysokým obsahem sacharidů, jako jsou obilniny v krmivech pro domácí zvířata.
* nízké množství sacharidů - Pes má velmi omezenou potřebu sacharidů. Jeho trávící ústrojí je uspůsobeno ke spracovávání téměř výhradně živočišné potravy. To je zásadní rozdíl oproti všežravcům a býložravcům.
* bez obilovin - Trávící ústrojí psa není určeno k metabolizaci zrnin. Na rozdíl od tradičních krmiv pro domácí zvířata, "INSTINCT", se skládá hlavně z čerstvých surovin, především masa, rozmanitých druhů zeleniny a ovoce. Krmiva s vysokým obsahem sacharidů z obilnin způsobují obezitu, cukrovku, vysoký krevní cukr a inzulinové rezistence. To je primární důvod zdravotních problémů našich domácích psů.
* různé druhy zeleniny - Zelenina dodává množství vitamínů, minerálů a vlákniny důležité pro zdraví našich psů. Má tu výhodu, že je zdrojem biologicky vhodnějších sacharidů než u obilovin.
* rostlinné extrakty - Pes instinktivně vyhledává některé rostliny pro jejich přirozenou životadárnou sílu, k odstranění toxinů a posílení imunity.
* rostlinné oleje - Psi jsou masožravci. Proto potřeba živočišných tuků, a ne rostlinnných je zřejmá. "INSTINCT" dává přednost živočišným tukům, protože poskytují energii pro tělo psa mnohem efektivněji než tuky rostlinného původu.Zdraví našich psů vyžaduje dostatek základních tuků, jako jsou omega-3. Tyto tuky zajišťují nejlepší zdraví a fyzickou kondici našich psů. Proto je nezbytné dodávat je v živočišné podobě, z rostlin jsou omega-3 metabolizovány velmi málo.
* minerály - Tradiční granulovaná krmiva pro domácí zvířata jsou často vyrobeny z moučky živočišného původu, a proto mohou být velmi velkým a nekontrolovatelným zdrojem minerálů(nebezpečné pro ledviny). "INSTINCT" primárně používá čerstvé vykostěné maso jako zdroj bílkovin. A to má tu výhodu, že zcela přesně pokryje potřebu přírodních minerálů, aby se uspokojily specifické potřeby masožravců. Což má zásadní vliv na perfektní zdraví našich psů.

certifikáty:
vhodné pro: méně aktivní dospělé psy
konzistence: suchá
balení: plastový obal

krmná dávka: Podrobný schématický návod na dávkování naleznete na obalu krmiva. Krmivo skladujte v suchu a chladu. Dbejte na to, aby váš pes měl vždy k dispozici dostatek čerstvé vody.
složení: 75% čerstvé maso mnoha druhů (kuřecí, krůtí, jehněčí, z lososa), 25% ovoce, zelenina, byliny

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Společnost Nutrivet nabízí celou řadu jedinečných, veterinárně formulovaných zvířecích krmiv a doplňků pro psy, kočky ale i koně. Nutrivet je předním poskytovatelem přírodních produktů živočišného původu v Severní Americe. Jednotlivé složky použité při výrobě mají vystopovatelný původ a produkty jsou vyráběny dle nejvyšších standardů kvality a konzistence a jsou ověřeny nezávislými testy.

kontakt na výrobce:
Nutri-Vet LLC
495 N. DuPont Avenue
Boise, ID 83713
France
www.nutrivet.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: psi

Výrobce: Nutri-Vet LLC, 495 N. DuPont Avenue , ID 83713, Boise, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: