Mastic spa x Oční krém proti vráskám, Fadeout Eye Wrinkle 30 ml

Mastic spa x Oční krém proti vráskám, Fadeout Eye Wrinkle 30 ml

Značka: Mastic spa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční krém s ideálním složením proti prvním příznakům vrásek okolo očí. Liposystem vitaminu C zvyšuje syntézu kolagenu a výsledkem je zmírnění příznaků stárnutí. Antioxidační účinky kávy zvláčňují a zjemňují pleť okolo očí a kombinace vitamínů A & E zlepšuje krevní oběh v malých cévách. Výsledkem je hebká pleť a vyhlazení prvních očních vrásek. Masticha pleť vyživuje a dodává jí přírodní lesk.certi

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Oční krém s ideálním složením proti prvním příznakům vrásek okolo očí. Liposystem vitaminu C zvyšuje syntézu kolagenu a výsledkem je zmírnění příznaků stárnutí. Antioxidační účinky kávy zvláčňují a zjemňují pleť okolo očí a kombinace vitamínů A & E zlepšuje krevní oběh v malých cévách. Výsledkem je hebká pleť a vyhlazení prvních očních vrásek. Masticha pleť vyživuje a dodává jí přírodní lesk.

certifikáty: AIAB ICEA
vhodné pro: ženy ve věku 25-30 let
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Naneste krém na oblast okolo očí a jemnými poklepy konečky prstů vmasírujte. Aplikujte každé ráno a večer.
INCI: Aqua (Water), Hydrogenated Lecithin (and) C12-16 Alcohols (and) Palmitic Acid, Glycerin, Tricaprylin, Coco-glycerides, Cetearyl Ethylhexanote, Simmondsia Chinensis, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pollen Extract (and) Glycine Soja (and) Olea Europaea (and) Triticum Vulgare, Caprylic/Capric Triglycerides, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Polyglyceryl-10 Taurate, Xanthan Gum, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Phospholipids (and) Glycerin (and) Retinyl Acetate, Phospholipids (and) Glycerin (and) Ascorbic Acid, Phospholipids (and) Glycerin (and) Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Coffee Arabica Extract, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, CHamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Calendula Officinalis FLower Extract*, Sodium Hyaluronate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool
*přírodní výtažky


země původu značky: Řecko
charakteristika značky: Sodis Laboratories jsou výrobcem kosmetiky Mastic Spa, kosmetiky založené na použití mastichy. Sodisova rodina má dlouhou tradici ve využití mastichy pro kosmetiku a ve farmacii. Jejich první lékárna a drogérie byla založena již v roce 1875. Pro vznik značky Mastic Spa měl zásadní význam Ioannis Sodis, průkopník a vizionář, který úspěšně vyvinul první novodobý kosmetický produkt z mastichy, zubní pastu Masticdent. Ta se stala základem dalších řad současné kosmetiky vyráběné v Sodis Laboratories. Masticha je skutečně ojedinělý produkt ve světovém měřítku. Tato pryskyřice stromu řečík lentišek se ve své účinné formě získává na jediném místě na světě, v jižní části ostrova Chios, v oblasti nazývané Mastichochoria. Ještě nikdo spolehlivě nezjistil, proč právě zdejší pryskyřice má takové účinky a proč stejný strom neplodí stejnou surovinu nejen kdekoli jinde na světě, ve Středomoří, ale dokonce ani o pár kilometrů dál mimo specifickou oblast. A tato výjimečnost platí už od starověku, kdy byla masticha ceněna jako přísada jídel, kosmetiky i jako první evropská žvýkačka. Je zmiňována mnohými historiky, obchodoval s ní Kryštof Kolumbus a platila se zlatem. Dnes je na ostrově Chios výrobní závod Sodis Laboratoires.

kontakt na vrobce:
Chios-Kallimasia
Valanas Area 821 00 2
Ag.Minas-Chios
GREECE

webové strány značky:
www.mastic-spa.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Chios-Kallimasia, Valanas Area 2 , 821 00, Ag.Minas-Chios, Řecko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: