Auro x Odstraňovač samolepek a lepidel 500 ml

Auro x Odstraňovač samolepek a lepidel 500 ml

Značka: Auro
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Okamžitě odstraňuje samolepky a rozpouští zbytky lepidla. Neabrazivní odstraňovač všech nepříjemných lepivých zbytků. Snadné použití na kovy, sklo, keramiku, atd. Příjemně voní citrusovými éterickými oleji.Použití: Navlhčete hadr nebo kus látky Odstraňovačem samolepek a nechte prosáknout samolepku tak, aby se dala snadno odstranit. Počkejte do té doby, než se samolepka roztokem opravdu dobře nasák

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Okamžitě odstraňuje samolepky a rozpouští zbytky lepidla. Neabrazivní odstraňovač všech nepříjemných lepivých zbytků. Snadné použití na kovy, sklo, keramiku, atd. Příjemně voní citrusovými éterickými oleji.

Použití: Navlhčete hadr nebo kus látky Odstraňovačem samolepek a nechte prosáknout samolepku tak, aby se dala snadno odstranit. Počkejte do té doby, než se samolepka roztokem opravdu dobře nasákne. Začněte od jednoho rohu odstraňovat samolepku. Pokračujte v odstraňování samolepky v roztoku namočeným hadříkem a potom pomalu a opatrně samolepku odlepte. Stejným způsobem pokračujte u ostatních rohů samolepky hadříkem dobře napuštěným odstraňovacím roztokem. Všeho lepidla a lepivých zbytků se zbavíte tak, že je setřete hadříkem, znovu namočeným v odstraňovací tekutině. Nakonec umyjte celou plochu větším množstvím čisté vody.

Upozornění: U choulostivých a cenných materiálů, jako jsou např. lakované plochy je potřeba nejprve vyzkoušet na nenápadném místě. V těchto případech použijte odstraňovač samolepek zředěný s prostředkem na mytí nádobí v poměru 1:1.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: