Les Fleurs de Bach x Parfém interiérový s Bachovými esencemi konflikt 50 ml

Les Fleurs de Bach x Parfém interiérový s Bachovými esencemi konflikt 50 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jeden z prvních interiérových parfémů na bázi bachových květových esencí využívá spojení účinků a kvalit aromaterapie s bachovými esencemi. Umožňuje obnovit pohodu, zmírňuje osobní i pracovní rozpory a zklidňuje nepřátelskou atmosféru. Zklidňuje náladové, výstřední, násilnické a hyperaktivní děti. Navrací harmonickou atmosféru a odvrací krutost a agresi.Bachovy esence obsažené v tomto interiérovém

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jeden z prvních interiérových parfémů na bázi bachových květových esencí využívá spojení účinků a kvalit aromaterapie s bachovými esencemi. Umožňuje obnovit pohodu, zmírňuje osobní i pracovní rozpory a zklidňuje nepřátelskou atmosféru. Zklidňuje náladové, výstřední, násilnické a hyperaktivní děti. Navrací harmonickou atmosféru a odvrací krutost a agresi.

Bachovy esence obsažené v tomto interiérovém parfému:
Chicory/Čekanka obecná - pozitivně zlepšuje osobní reakce
Beech/Buk lesní - přináší toleranci a vlídnost
Holly/Cesmína ostrolistá - podporuje porozumění
Impatiens/Netýkavka žláznatá - podporuje shovívavost a sympatie
Willow/Vrba bílá - posiluje souhlas a odpuštění
Vervain/Sporýš lékařský - poskytuje klid a pohodu
Vine/Réva vinná - podporuje přizpůsobivost a dialog

certifikáty: COSMEBIO, ECOCERT, AGRICULTURE BIOLOGIQUE, METHODE ORIGINALE DU DR. BACH
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal s rozprašovačem,papírový přebal

použití: 4krát stříkněte kolem sebe. V místnosti dle potřeby.
složení: Bachovy esence, přírodní esenciální oleje: mentol, lavendin, lavender, rozmarýn

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha nechat působit Bachovy květy na člověka jako na celek ze všech stran. Vyrábí a nabízí unikátní komplex produktů pro harmonii těla, duše i mysli. V souladu s posláním věhlasného Dr. Edwarda Bacha pomoci co největšímu počtu lidí nabízí kvalitní výrobky zhotovené přísně podle originální receptury dr. Bacha a certifikované originální metodou výroby podle dr. Bacha. Prezident a zakladatel společnosti Les Fleurs de Bach, Gérard Wolf, je mezinárodním odborníkem Bachových květových esencí. Zaměřuje se na odbornou výrobu a distribuci květových esencí z celého světa více jak 20 let. Je uznávaný a renomovaný konzultant, který publikoval mnoho knih o bachových esencích. Osobně garantuje kvalitu produktů v přísném souladu s originální bachovou metodou. Ze všech aktivit se společnost nejvíce zaměřuje na výrobu a vývoj produktů. Produkty jsou připravované v BIO kvalitě a uchovávané v BIO brandy. Esence jsou získávány z planých rostlin, sbíraných za plného květu ve slunných dnech a na místech kontrolovaných ECOCERTem.

kontakt na výrobce:
Fleurs Essences et Harmonie
53, rue des batignolles
75017 Paris
France
www.lesfleursdebach.com

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha a nabízí komplex produktů pro harmonii těla, duši i mysli. Ty jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kvalitního brandy a rostlin sbíraných za plného květu na slunných místech.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Fleurs Essences et Harmonie, 53 rue des Batignolles , 75017, Paříž, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?