Reniu Fiji x Šampon z kokosového mléka, kokos 59 ml

Reniu Fiji x Šampon z kokosového mléka, kokos 59 ml

Značka: Reniu Fiji
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Objevte tajemství krásných vlasů ostrovanek jižního Pacifiku ve vysoce výživném a hydratujícím šampónu. Přírodní kokos lehce omyje Vaše vlasy a pokožku hlavy zatímco exotické výtažky je vyživí, vrátí jim pružnost a lesk zdravých krásných vlasů. Neobsahuje sulfáty. Nejlepších výsledků dosáhnete v kombinaci s kondicionérem Reniu.certifikáty: vhodné pro: každodenní péči o vlasykonzistence: krémovábar

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Objevte tajemství krásných vlasů ostrovanek jižního Pacifiku ve vysoce výživném a hydratujícím šampónu. Přírodní kokos lehce omyje Vaše vlasy a pokožku hlavy zatímco exotické výtažky je vyživí, vrátí jim pružnost a lesk zdravých krásných vlasů. Neobsahuje sulfáty. Nejlepších výsledků dosáhnete v kombinaci s kondicionérem Reniu.

certifikáty:
vhodné pro: každodenní péči o vlasy
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Naneste na mokré vlasy, umyjte a důkladně opláchněte.
složení: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Cocamphodiacetade, PEG7 Glyceryl Cocoate, Glxcerin, Glycerol Distearate, Coco-Glucoside, PEG150 Pentaerythil Tetrastearate, PEG60 Almond Glycerydes, Aroma Kokos, Polyquaternium 10, Coconut nucifera extract

země původu značky: Fiji
charakteristika značky: Přírodní kosmetika značky Reniu je velice kvalitním kosmetickým produktem souostroví Fiji. Reniu je vyrobena ručně původními obyvateli. Krásná pokožka tamních žen není náhodou, receptura přírodní kosmetiky, jejíž základem je panenský kokosový olej, výtažky z tropických květin a ovoce je po více než dva tisíce let předávána z generace na generaci.

kontakt na výrobce:
Pacifika spa s.r.o.
17.listopadu 1066
Neratovice 277 11

webové strány značky:
www.reniufiji.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Reniu Fiji Coconut

Výrobce: Pacifika spa s.r.o., 17.listopadu 1066 , 277 11, Neratovice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?