Sodasan x Tekuté mýdlo broskev a oliva 300 ml

Sodasan x Tekuté mýdlo broskev a oliva 300 ml

Značka: Sodasan
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemné a pečující čistě rostlinné bio mýdlo pro mytí rukou. Také vhodné pro celkovou péči o tělo. S příjemnou a osvěžující vůní dozrálých broskví. Bez syntetických tenzidů, konzervačních látek a barviv.certifikáty: VEGAN, ECOCERT, ECO GARANTIEvhodné pro: normální pokožkukonzistence: tekutábarva: bílábalení: plastový obal, dávkovačpoužití: Naneste na ruce, smíchejte s vodou a poté důkladně opláchnět

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemné a pečující čistě rostlinné bio mýdlo pro mytí rukou. Také vhodné pro celkovou péči o tělo. S příjemnou a osvěžující vůní dozrálých broskví. Bez syntetických tenzidů, konzervačních látek a barviv.

certifikáty: VEGAN, ECOCERT, ECO GARANTIE
vhodné pro: normální pokožku
konzistence: tekutá
barva: bílá
balení: plastový obal, dávkovač

použití: Naneste na ruce, smíchejte s vodou a poté důkladně opláchněte.
složení: voda, oleát a olivát draselný, ethanol, glycerin, vonné oleje s obsahem citralu, citronellolu, geraniolu, d-limonenu a lilnalolu

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Německá firma Sodasan vyrábí ekologické čistící a úklidové prostředky v BIO kvalitě. Základem produktů je mýdlová báze, kde jsou používány výlučně rostlinné oleje (kokosový a palmový) z kontrolovaného biologického pěstování. Firma Sodasan podporuje sociálně ohleduplné zemědělství v zemích třetího světa tím, že rostlinné oleje jsou získávány z Fair Trade projektů. Výrobky neobsahují fosfáty ani žádné syntetické konzervanty, syntetické vonné látky ani přísady z chlorové chemie. Nejsou používány žádné přísady, které byly vyrobeny pomocí genových technologií. Nepoužívají přímé ani nepřímé testy na zvířatech. Výrobky jsou biologicky odbouratelné a neznečišťují odpadní vodu.

kontakt na výrobce:
Sodasan Wasch- und Reinigungsmittel GmbH
Rudolf-Diesel-Str. 19
26670 Uplengen
Německo
www.sodasan.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Sodasan Wasch- und Reinigungsmittel GmbH, Rudolf-Diesel-Str. 19 , 26670, Uplengen, Německo

Z blogu1

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: