W.I.P. x Ubrousky dětské eko, vlhčené 72 ks

W.I.P. x Ubrousky dětské eko, vlhčené 72 ks

Značka: W.I.P.
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

100% biodegradabilní dětské vlhčené eko ubrousky. Jsou kompostovatelné, neobsahují alkohol ani chlór. Zvlhčovadlo pochází z produktů ekozemědělství.certifikáty: vhodné pro: intimní hygienubarva: bílábalení: plastový obalsložení: lyocell-celulóza (70%), PLA -polysacharidové extrakty ze škrobu zeleniny (30%)země původu značky: Itáliecharakteristika značky: V roce 2005 jako první navrhla italská spol

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
100% biodegradabilní dětské vlhčené eko ubrousky. Jsou kompostovatelné, neobsahují alkohol ani chlór. Zvlhčovadlo pochází z produktů ekozemědělství.

certifikáty:
vhodné pro: intimní hygienu
barva: bílá
balení: plastový obal
složení: lyocell-celulóza (70%), PLA -polysacharidové extrakty ze škrobu zeleniny (30%)

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: V roce 2005 jako první navrhla italská společnost WIP dámské vložky, dětské pleny, vlhčené ubrousky a celou řadu osobních hygienických produktů s použitím dvou hlavních surovin: inovativních výrobků získaných z biopolymerů známých jako bioplasty a organicky pěstovaných vláken, jako je biobavlna. Společnost pak byla první na světě, kdo použil v různých kombinacích právě biopolymerové deriváty, jako jsou např. PLA a MATER-BI®, a dosáhla tak požadovaného využití a výkonu. Zjistila tak, že tyto deriváty jsou ideální pro jednorázové hygienické produkty. Tímto způsobem vznikly výrobky, které jsou více šetrné k životnímu prostředí a zároveň zdravé pro zákazníky. Cílem společnosti WIP je tedy eliminovat všechny chemické přidané látky včetně kosmetických chemických látek všude tam, kde je to technicky možné, aniž by byla dotčena primární funkce produktu.

kontakt na výrobce:
WIP - WELLNESS INNOVATION PROJECT SPA
Via Rimini 49
59100 Prato PO
Italy
www.ecowip.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: