Hanna Maria x Vánoční blaženost v rozprašovači, Christmas Time 50 ml

Hanna Maria x Vánoční blaženost v rozprašovači, Christmas Time 50 ml

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 200 Kč.Vánoční čas je magické období, ve kterém křehnou srdce a cit. Tato kolekce vánočních vůní je sladěna tak, aby v nás probudila magickou atmosféru vánoc. Kompozice olejů zrají několik let, jsou tvořeny intuitivně, s citem a pochopením naší přírody. Poezie vůně ukrytá v této lahvičce nám zpříjemní a zútulní jediněčnou atmosféru vánoc.Luxusní kolekce vánočních kompozic éterických o

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 200 Kč.

Vánoční čas je magické období, ve kterém křehnou srdce a cit. Tato kolekce vánočních vůní je sladěna tak, aby v nás probudila magickou atmosféru vánoc. Kompozice olejů zrají několik let, jsou tvořeny intuitivně, s citem a pochopením naší přírody. Poezie vůně ukrytá v této lahvičce nám zpříjemní a zútulní jediněčnou atmosféru vánoc.
Luxusní kolekce vánočních kompozic éterických olejů je energeticky zpracována do tří energetických zón: spodní, střední a horní. Všechny tyto vůně jsou sladěny tak, aby díky své poezii vůně v nás zažehly plamínek kouzla tohoto tajemného a magického období. Kompozice mají vynikající a ojedinělou kvalitu díky způsobu zpracování. Tóny olejů charakterizují české Vánoce, zimní přírodu a energeticky bohaté období adventu. Éterické oleje v rozprašovači jsou vynikajícími pomocníky pro navození nádherné sváteční a útulné atmosféry adventu a vánoc. Stačí rozprášit do svého okolí pár kapek pomocí rozprašovače a vůně zanechá dlouhodobý fascinující pocit energie tohoto období. Mimo jiné vůně absorbují nepříjemné pachy a provoní místnost k nepoznání.

certifikáty:
vhodné pro: krásnou vánoční atmosféru
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal s rozprašovačem, papírový přebal

použití: Pokud vám dojde směs v rozprašovači, je možné si smíchat tuto směs v domácích podmínkách, a to tak, že celý obsah lahvičky stejné směsi oleje v 10 ml balení (100% směs) si vlijete do prázdné lahvičky z rozprašovače a doplníte čistou vodou. Takto připravená směs vystačí na 2 měsíce. Po dvou měsících již nedoporučujeme používat z důvodu nestability vody.
složení: směs olejů (geranium, skořice, koriandr, hřebíček, citrón, muškátový oříšek, bergamost, mandarinka, badyán)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: