Argital xHypoalergenní krém na ruce s violkou 50 ml

Argital xHypoalergenní krém na ruce s violkou 50 ml

Značka: Argital
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Popis: Argital - Hypoalergenní krém na ruce s violkou a zeleným jílemBalení: 50 ml ÚčinkyHypoalergenní krém na ruce chrání a změkčuje pokožku rukou. Působí příznivě i při vážné dermatitidě, vyrovnává a normalizuje pokožku.Hypoalergenní krém na ruce Argital je originálním a inovativním přípravkem, který je určen pro uživatele, kteří vyhledávají kosmetiku vysoké kvality a zejmé

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Popis: Argital - Hypoalergenní krém na ruce s violkou a zeleným jílem
Balení: 50 ml

Účinky
Hypoalergenní krém na ruce chrání a změkčuje pokožku rukou. Působí příznivě i při vážné dermatitidě, vyrovnává a normalizuje pokožku.
Hypoalergenní krém na ruce Argital je originálním a inovativním přípravkem, který je určen pro uživatele, kteří vyhledávají kosmetiku vysoké kvality a zejména pro ty, jejichž pokožka je přecitlivělá a již netoleruje žádné alergeny (zejména konzervanty, syntetická barviva a vůně a další chemické složky..).

Použití
Naneste na čisté ruce, umyté hypoalergenním mýdlem, a jemně vetřete do pokožky. Krém používejte několikrát denně.

Certifikace: BDIH, ICEA
100% z celkového složení je přírodního původu.
Neobsahuje žádné konzervační a syntetické látky (vůně, barviva..), minerální oleje ani GMO.
Výrobek není testován na zvířatech a neobsahuje žádné složky pocházející ze zvířat, je vhodný pro vegetariány a vegany.
Neobsahuje alergeny. Má negativní test dráždivosti pokožky.

Složení
Obahuje extrakt z violky trojbarevné, levandule, echinacey, smilu italského a měsíčku, jojobový olej, kakaové máslo a gel ze zeleného jílu.

INCI:
Aqua - Glycerin1 - Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil - Polyglyceryl-6 Distearate2 - Alcohol - Viola Tricolor Extract (z květů a listů violky) - Cetyl Alcohol2 - Lavandula Angustifolia (levandule) Extract - Echinacea Purpurea Extract - Calendula Officinalis (měsíček) Extract - Solum Fullonum (zelený jíl) - Styrax Benzoin (sturač) Extract - Berberis Vulgaris (dřišťál) Extract - Theobroma Cacao Butter (kakaové máslo) - Helichrysum Italicum Extract (z květů smilu italského).
BIO složky: Simmondsia Chinensis Oil, Alcohol, Viola Tricolor Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Echinacea Purpurea Extract, Calendula Officinalis Extract, Theobroma Cacao Butter, Helichrysum Italicum Extract.
1 Glycerin nebo glycerol ve výrobcích Argital je přírodní látky z rostlinného tuku.
2 Emulgátory jsou surovinou, která váže vodu s olejem a vytváří krém.


země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Italská firma Argital se specializuje na výrobu přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky se zeleným jílem již 40 let. Přírodní kosmetika s certifikací BDIH obsahuje: zelený jíl ze Sicílie, léčivé rostliny s certifikací Demeter, z volné přírody nebo z ekologicky pěstovaných rostlin, čisté rostlinné oleje lisované za studena, čisté esenciální oleje, včelí propolis, med a vosk dodávané z kontrolovaných farem, čistou pramenitou vodu a rostlinné vitamíny. Účinnost jednotlivých složek je umocňována procesem dynamického zemědělství, které dbá na roční, měsíční i denní období pěstování a sklizně. Duchovní otec a zakladatel firmy ARGITAL, biolog Dott. Giuseppe Ferraro je současně vyznavačem filosofického směru antroposofie. Zelený jíl pro výrobu přírodní kosmetiky si vybral právě pro jeho vysoký energetický potenciál, silné účinky proti stárnutí pleti a pro jeho plasticitu, která je ideální pro modelování a formování těla. V zeleném jílu Argital se nachází i mnoho částic ve stopovém množství, dokonce i zlato nebo stříbro. Díky svému polyminerálnímu složení má zelený jíl mnohostranné využití v oblasti terapeutické a kosmetické. Důležitou složkou jílů je železo. Podle výkladu doktora Ferrara převládá v zelených jílech nenasycené (dvojmocné) nebo-li mladé železo, zatímco nasycené (trojmocné) nebo-li staré železo převládá v jílech červených. Přírodní kosmetika ARGITAL na bázi zeleného jílu nabízí kompletní sortiment péče o obličej, tělo, vlasy, zuby a přípravky na různé kožní a jiné problémy. Pro okamžité použití slouží maska ze zeleného jílu na obličej, tělo i vlasy Argiltubo. Přírodní kosmetika Argital neobsahuje syntetické složky ani konzervanty a není testována na zvířatech. Barvy produktů jsou dány pouze použitím jílu, rostlinných extraktů, olejů a esenciálních olejů. Vůně jednotlivých výrobků je dána pouze vůní použitých čistých esenciálních olejů. V sortimentu je i jemná a velmi šetrná BIO kosmetika Argital pro děti a miminka. Kosmetika Argital je oceňována nejen v Itálii, ale i v mnoha dalších zemích. A nyní ji můžete vyzkoušet i Vy.

kontakt na výrobce:
ARGITAL
Viale Argonne 54
20133 Milano
Italy
www.argital.it

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Argital Allergen Free

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Argital Allergen Free

Nenašli jste to pravé? Co tohle?