Tautropfen xx Výprodej Denní krém rakytníkový 50 ml

Tautropfen xx Výprodej Denní krém rakytníkový 50 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regeneruje a revitalizuje. Dodává pleti novou svěžest a zdravou barvu. Podporuje regeneraci pleti díky vitamínům A, E a C a koenzymu Q10. Váže vlhkost a reguluje tvorbu mazu. Má detoxikační účinky. Harmonizuje metabolismus pokožky, posiluje její imunitu a vazivo. Je vhodným podkladem pod make-up a ochranou v zimě i v létě. Zabraňuje předčasnému stárnutí.Složení: Voda, slunečnicový olej demeter, al

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Regeneruje a revitalizuje. Dodává pleti novou svěžest a zdravou barvu. Podporuje regeneraci pleti díky vitamínům A, E a C a koenzymu Q10. Váže vlhkost a reguluje tvorbu mazu. Má detoxikační účinky. Harmonizuje metabolismus pokožky, posiluje její imunitu a vazivo. Je vhodným podkladem pod make-up a ochranou v zimě i v létě. Zabraňuje předčasnému stárnutí.

Složení: Voda, slunečnicový olej demeter, alkohol bio, rostlinný glycerin, glyceryl palmitát (rostlinný emulgátor), jojobový olej bio, včelí vosk demeter, máslo cupuacu (kakaové máslo), rakytníkový olej demeter, sodium lauroyl lactylate (přírodní emulgátor), magnesium aluminium silicate (přírodní jíl), xanthanová guma (přírodní zahušťovadlo), sucrose palmitát (emulgátor na bázi rostlinného cukru), lecitin, směs esenciálních olejů bio/demeter.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: