Lavera xxPleťový toner aloe vera, Faces 50 ml

Lavera xxPleťový toner aloe vera, Faces 50 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový toner Aloe vera harmonizuje pleť a navrací jí její přirozenou rovnováhu. Účinná kyselina hyaluronová a čistý gel aloe vera hydratují a osvěžují. Substance z kořene lékořice má zklidňující účinky a tak zmírňuje podráždění pleti. Mléčná kyselina reguluje pH a stabilizuje kyselou ochranu povrchu těla, čímž zabraňuje podráždění kůže.certifikáty: BDIH, VEGANvhodné pro: citlivou pleťkonzistence:

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Pleťový toner Aloe vera harmonizuje pleť a navrací jí její přirozenou rovnováhu. Účinná kyselina hyaluronová a čistý gel aloe vera hydratují a osvěžují. Substance z kořene lékořice má zklidňující účinky a tak zmírňuje podráždění pleti. Mléčná kyselina reguluje pH a stabilizuje kyselou ochranu povrchu těla, čímž zabraňuje podráždění kůže.

certifikáty: BDIH, VEGAN
vhodné pro: citlivou pleť
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Pro svěžejší, pružnější a hydratovanější pleť aplikujte po očištění (ráno a večer) čisticím mlékem. Toner naneste na vlněný tampon a jemně aplikujte na tvář nebo jej jemně vmasírujte pomocí konečků prstů. Toner hydratuje pleť a připravuje ji pro ošetření krémem. Také vhodný pro osvěžení kůže během cestování nebo v horkém počasí. Jednoduše naneste trochu toneru na pleť poklepáním polštářky prstů.
produktová řada: FACES
* výrobky mají propracovanější složení a velice příjemnou vůni
* jsou rozděleny do skupin podle typu pleti (suchá - Divoká růže, mastná - Máta, smíšená - Měsíček, citlivá - Aloe vera, stárnoucí - My age)
* je možno je libovolně kombinovat a sestavit si tak Váš individuální systém péče o pleť

INCI: Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract*, Fragrance (Parfum)**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?