Tautropfen xxVýprodej Gel vypínací Pura Verde 50 ml

Tautropfen xxVýprodej Gel vypínací Pura Verde 50 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňuje a vypíná pleť a dodává jí zdravý a zářivý vzhled. Výborný k okamžitému a intenzivnímu osvěžení pleti či pod večerní make-up. Aktivní složky – sedmikráska, sléz lesní a aloe vera – posilují, regenerují a hydratují. Hojí zarudnutí pleti, stahuje a čistí póry.Složení: Voda, extrakt z květů slézu lékařského bio, alkohol bio, glycerin, extrakt z javoru stříbrného bio, extrakt z mořských řas, e

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Zpevňuje a vypíná pleť a dodává jí zdravý a zářivý vzhled. Výborný k okamžitému a intenzivnímu osvěžení pleti či pod večerní make-up. Aktivní složky – sedmikráska, sléz lesní a aloe vera – posilují, regenerují a hydratují. Hojí zarudnutí pleti, stahuje a čistí póry.

Složení: Voda, extrakt z květů slézu lékařského bio, alkohol bio, glycerin, extrakt z javoru stříbrného bio, extrakt z mořských řas, extrakt z květů sedmikrásky obecné bio, xanthanová guma (přírodní zahušťovadlo), polyglycery-5 laurate (přírodní emulgátor a rozpouštědlo), sodná sůl kyseliny hyaluronové, limonene, šťáva z aloe vera bio, směs vonných látek bio/demeter, citral, chlorofyl.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: