Saloos Ylang-ylang 5 ml

Saloos Ylang-ylang 5 ml

245
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Éterický olej z ylang ylangu působí jako přírodní afrodiziakum a má zklidňující efekt na tělo i mysl. Snižuje krevní tlak, zklidňuje dýchání a minimalizuje dopady stresu na organismus.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Ylang-ylang je rostlinná silice s opojnou vůní, které jsou často připisovány afrodiziakální účinky. Dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru a zapůsobí na všechny vaše smysly. Éterický olej z ylang ylangu bývá pro své omamné aroma oblíbenou součástí luxusních parfémů.

Ylang ylang má významné účinky na psychiku. Pomáhá v období nadměrného stresu a duševního vyčerpání. Podporuje celkové zklidnění organismu a maximalizuje uvolňující efekt relaxace. Éterický olej z ylang ylangu je často také využíván při potížích s nespavostí.

Ylang ylang zároveň snižuje zvýšený krevní tlak. Čistí a zjemňuje pleť a má mírně protizánětlivé účinky. Zklidňuje dýchání a zmírňuje dopady stresu na organismus. Díky značně velkému účinku této silice je vhodné ji používat v nižších koncentracích.

Dokonalá harmonie

Vůně éterického oleje Ylang-ylang je jednou z vůbec nejvyhledávanějších. Je totiž skutečně jedinečná a omámí všechny vaše smysly. Opojná lehce exotická vůně zahalí váš domov do smyslné atmosféry a je jako stvořená pro chvíle relaxace o samotě či ve dvou. Má silný afrodiziakální potenciál a umocní vaše zážitky s partnerem. Je ale také skvělá pro meditaci a odpočinek. 

Uvolněte se

Vůně exotického ylang-ylangu je přímo životabudičem ve chvíli velké únavy či stresu. Ylan-ylang je častou součástí relaxačních směsí a jeho vůně evokuje meditaci a hluboký odpočinek. Zmírňuje dopady nadměrného stresu na lidský organismus, pomáhá zmírnit duševní vypětí a pomůže vám ve chvílích, kdy prostě "nemůžete vypnout".

Přírodní antidepresivum

Aroma ylang-ylangu má významný vliv na psychickou stránku organismu. Nejen, že probouzí smysly, ale zároveň působí také proti špatné náladě a negativním myšlenkám. Působí jako přírodní antidepresivum a podporuje pozitivní náhled do života. Příznivě působí také na pokožku, kterou zjemňuje, rozzáří a brání jejímu stárnutí. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje ylang-ylang nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 2 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než kapku. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný při nízkém krevním tlaku a pro děti do 2 let věku. Těhotné ženy jej mohou používat od ukončeného třetího měsíce gravidity, v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Éterický olej ylang-ylang je poměrně silně aromatický, nedávkujte do aromalapmy více než 2 kapky (při použití ve velké místnosti). Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, mastná pleť, nespavost a nervozita, snížení krevního tlaku, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje pro zkvalitnění a utužení partnerského vztahu

Éterický olej ylang-ylang

Harmonizace aromaterapií: První čakra (kořenová)

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Peklo jménem tetanie

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?