Lavera Zářivý rozjasňovač 03 zlatý, Trend Sensitiv 4 g

Lavera Zářivý rozjasňovač 03 zlatý, Trend Sensitiv 4 g

Lavera Zářivý rozjasňovač 03 zlatý, Trend Sensitiv 4 g

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zářivý rozjasňovač je multifunkční přípravek, který se rychle stane nepostradatelnou součástí vašeho kosmetického arzenálu. Třpytivé pigmenty pleť nádherně rozzáří a dodají pokožce oslnivé kouzlo.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Zářivý rozjasňovač Lavera 03 zlatý je multifunkční přípravek, který se rychle stane nepostradatelnou součástí vašeho kosmetického arzenálu. Třpytivé pigmenty pleť nádherně rozzáří a dodají pokožce oslnivé kouzlo. Rozjasňovač má lehkou krémovou texturu, která umožňuje snadné nanášení a dokonalé splynutí s pletí. 

Skvělý, všestranně použitelný produkt lze využit mnoha způsoby. Můžete jej nanést na oční víčka místo klasických očních stínů a váš pohled bude neodolatelný a krásně prozářený. Nanesením na lícní kosti a tváře lze obličej lehce vystínovat a zdůraznit tak své přednosti. Rozjasňovač lze také použít na střed rtů a poté je přetřít bezbarvým nebo lehce zabarveným leskem. Rty budou mít díky tomu krásně plný tvar. Po použití rozjasňovače bude pleť vypadat jako lehce políbená slunečními paprsky.

Přirozené rozjasnění

Rozjasňovač Lavera ihned promění vaše líčení a dodá vaší tváři plasticitu. Rozjasňovač je šikovným pomocníkem, který rozzáří vaši tvář v několika málo okamžicích a dokáže vymazat známky únavy z vaší tváře. Rozjasňovač nanášejte na vrchol lícních kostí, pod obočí, do vnitřního koutku oka pro otevření pohledu či nad horní ret pro zvětšení objemu rtů. 

Kvalitní ingredience

Rozjasňovač Lavera je tvořen přírodními ingrediencemi, které dekorativní kosmetice nejen dodávají skvělé vlastnosti, ale zároveň mají vliv také na kvalitu pokožky. Přírodní složení rozjasňovače pokožku nezatěžuje a neucpává její póry. Rozjasňovač má lehounkou krémovou konzistenci, díky které se snadno roztírá a ihned splyne s přirozenou strukturou pleti.

Pro dokonalé líčení

Jojobový olej spolu s arganovým olejem a kakaovým máslem pokožku nevysušují a naopak jí dodávají potřebnou výživu. Rozjasňovač snadno nanesete prsty houbičkou či štětcem a rozetřete do ztracena. Oslnivé minerální pigmenty skvěle odrážejí světlo a vytváří na vaší tváři 3D efekt. Mírně nazlátlý odstín je perfektní pro teplejší podtón pleti a dodá vaší pleti sluncem políbený vzhled.

Použití: Ke zvýraznění a rozjasnění na tváře, rty i oči. Malé množství přípravku naneste pomocí konečků prstů a vklepejte do pleti v partiích, které chcete zdůraznit.

Tip: Díky multifunkčnímu využití je rozjasňovač ideální na cesty. Zastoupí rtěnku, oční stíny i tvářenku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: zlatá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu4

Kouzlete s rozjasňovačem

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

vadný kus? / Blanka 6. 4. 2017 18:15

Jeho "bráška" - růžový je dokonalý!! Tento mi však při nanášení zanechává cucky, nejde pořádně rozmazat, aniž by zároveň stíral make-up pod ním.

Skvělý, ale / Sandra 22. 8. 2016 13:36

Jako rozjasňovač je naprosto skvělý a vydrží dlouho, ale nedoporučuji ho místo stínů na oční víčka, pouze pod obočí, jelikož se slévá do záhybu i bez pocení, takže to pak nevypadá moc dobře. Ale na spánky, horní ret, koutky očí a pod obočí......tam je skvělý a splňuje účel :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?