Biopurus Zázvorový olej 100 ml

Biopurus Zázvorový olej 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zázvor se tradičně používá už tisíce let jako lék a jako přísada na vaření. V Číně a v Indii patří zázvor mezi tradiční ingredienci do kuchyně, dodává jídlům typickou pikantně citronovou příchuť. Užívá se zázvor čerstvý, případně také sušený a mletý. Zázvor ovšem není pověstný jen pro svou chuť, ale také pro své účinky na naše zdraví. Působí preventivně proti nevolnostem, pomáhá při zkaženém žalu

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zázvor se tradičně používá už tisíce let jako lék a jako přísada na vaření. V Číně a v Indii patří zázvor mezi tradiční ingredienci do kuchyně, dodává jídlům typickou pikantně citronovou příchuť. Užívá se zázvor čerstvý, případně také sušený a mletý. Zázvor ovšem není pověstný jen pro svou chuť, ale také pro své účinky na naše zdraví. Působí preventivně proti nevolnostem, pomáhá při zkaženém žaludku, zázvorový čaj je obvyklou babskou radou pro první pomoc při nachlazení, kašli a rýmě. Zázvorový olej Biopurus je výjimečný svými vlastnosti a také typickou chutí.

Užívejte vnitřně ráno a večer jednu čajovou lžičku. Pravidelné užívání zázvorového oleje ovšem nedokáže nahradit vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?