Demain Nature Zeštíhlující gel 200 ml

Demain Nature Zeštíhlující gel 200 ml

Značka: Demain Nature
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zeštíhlující gel Demain Nature (specifická směs esenciálních olejů) je složený z jírovce maďalu, oleje z hroznových jader a Aloe Vera. Používání gelu vede k rychlým a dlouhotrvajícím pozitivním efektům v kritických oblastech těla. Dochází k zeštíhlení a formování postavy, zúžení pasu a posílení buněčné tkáně. Zlepšuje krevní oběh. certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIOvhodné pro: zeštíhlení a formo

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Zeštíhlující gel Demain Nature (specifická směs esenciálních olejů) je složený z jírovce maďalu, oleje z hroznových jader a Aloe Vera. Používání gelu vede k rychlým a dlouhotrvajícím pozitivním efektům v kritických oblastech těla. Dochází k zeštíhlení a formování postavy, zúžení pasu a posílení buněčné tkáně. Zlepšuje krevní oběh.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
vhodné pro: zeštíhlení a formování postavy
konzistence: gelová
barva: čirá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Naneste gel na pokožku a roztírejte pravidelnými masážními pohyby po daných oblastech těla. První tři týdny používejte gel ráno i večer a po ulynutí této doby stačí pouze jednou denně, ráno nebo večer.
INCI: Aqua, anthemis nobilis flower water*, centaurea cyanus*, hamamelis virginiana*, glycerin, argania spinosa oil*, caprylic/capric glycerides polyglycerin-10 esters, aloe vera, aesculus hyppocastanum extract*, tocopherol, guar gum, dicaprylyl carbonate, cupresus sempervirens oil*, xanthan gum, rosmarinus officinalis oil*, mentha piperita oil*, potassium sorbate, benzoate de sodium, citric acid, citrus limonum oil* , cymbopogon citratus oil*, eucalyptus radita oil*, limonene, citronellol, geraniol, linalol
*produkt ekologického zemědělství


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Demain Nature je francouzská značka přírodní a bio kosmetiky, která vychází z použití hlavních uznávaných ingrediencí v oblasti buněčné obnovy pleti pro uchování mládí. Tato řada obsahuje více než 99,02% aktivních látek, které zaručují zachování mladého vzhledu pleti a účinnou hydrataci. Filozofií kosmetiky Demain Nature je nabízet svým klientkám možnost využití nejposlednějších objevů tím, že neustále vyvíjí svou řadu tak, aby bylo respektováno jejich zdraví a rovněž životní prostředí. Suroviny pro výrobu kosmetiky pocházejí z biologicky čistého zemědělství, jsou bez chemických konzervantů, syntetických parfémů a barviv a nejsou testovány na zvířatech. Jedná se o certifikovanou přírodní kosmetiku, která obdržela certifikát od společnosti Ecocert. Hlavními složkami produktů Demain Nature jsou arganový olej, izoflavony ze sóji, ovocné kyseliny a polyfenoly, které regenerují buňky, mají protistárnoucí a antioxidační účinek a působí proti volným radikálům. Výrobky jsou tak skvělým pomocníkem pro udržení pokožky ve svěžím mladém a zdravém stavu.

kontakt na výrobce:
Demain Nature
23, rue Auguste Guénot
311 00 Toulouse
France
www.demain-nature.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: