Argital Zesvětlující růžový pleťový olej 50 ml

Argital Zesvětlující růžový pleťový olej 50 ml

Argital Zesvětlující růžový pleťový olej 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový olej s kvalitními rostlinnými ingrediencemi pečuje o pleť díky oleji z růže stolisté a dodává jí rozjasněný a svěží vzhled. Je vhodný pro všechny typy pokožky a vyrovnává produkci kožního mazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Argital Zesvětlující růžový pleťový olej je skvělý multifunkční přípravek vhodný pro libovolný typ pleti. Jeho exkluzivní složení z těch nejlepších rostlinných olejů důkladně pečuje o pleť a dodává jí množství prospěšných látek, jako jsou mastné kyseliny, vitaminy, antioxidanty a stopové prvky. Olej má příjemnou lehkou konzistenci, snadno se nanáší a rychle se vstřebává bez nadměrného zatížení pokožky.

Olej z růže stolisté má význačné detoxikační účinky, optimalizuje metabolismus pleti a napomáhá uzamknout v buňkách vlhkost. Zároveň má na pokožku také ochranný vliv a pomáhá posilovat její přirozenou obranyschopnost vůči nepříznivým vnějším podmínkám. Díky tomu je tento olej skvělým přípravkem pro libovolné roční období. Jeho složení je nedráždivé a je vhodný i pro citlivou pleť.

Zesvětlující účinky příznivě ovlivňují odstín pigmentových skvrn a navracejí pokožce sjednocený a přirozeně rozzářený vzhled. Olej napomáhá odstranit také skvrny a jizvy po akné, stejně jako celkově regenerovat strukturu pleti. Zároveň vyrovnává produkci kožního mazu pro dokonale hydratovanou, vypnutou a svěží pokožku.

To nejlepší pro vaši pleť

Zesvětlující růžový pleťový olej Argital dodává pleti vše, co potřebuje a je vhodný pro všechny typy pokožky. Směs kvalitních rostlinných olejů v čele s olejem z růže stolisté dodává pokožce dostatečnou výživu, podporuje její hydrataci a pomáhá sjednotit barevný tón. Olej má zesvětlující účinky, proto pomáhá vyrovnávat barevné nerovnosti například při výskytu pigmentových skvrn či jizviček po akné.  

Detoxikace a hydratace

Olej z růže stolisté má výjimečné účinky na pokožku. Optimalizuje metabolismus plet, pomáhá stimulovat odplavování škodlivých látek a podporuje detoxikaci pleti. Díky tomu pokožce navrací zdravý a rozzářený vzhled, jemně pleť vypíná a zároveň zklidňuje jakékoliv podráždění. Zároveň pokožku do hloubky vyživuje a navrací jí její přirozenou pružnost.

Pro zářivou a vypnutou pokožku

Olej z růže stolisté rovněž posiluje obranyschopnost pleti a podporuje přirozemou lipidovou bariéru pokožky, čímž ji chrání před vysušením. Levandulový olej pak zklidňuje podráždění a působí antisepticky. Růžový olej Argital je čistým přírodním produktem, ve kterém nenajdete žádné zbytečné přidané chemické ingredience, pouze směs cenných rostlinných olejů, jež pomáhají zesvětlit pigmentové skvrny, vybylancovat barevné nerovnosti pokožky a zároveň podpořit její rozjasněný a mladistvý vzhled. 

Použití: Před použitím navlhčete pokožku. Několik kapek oleje naneste do dlaní a roztírejte konečky prstů.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Teorie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?