Logona Zpevňující noční krém, Granátové jablko 30 ml

Logona Zpevňující noční krém, Granátové jablko 30 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, FSC, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňující noční krém granátové jablko a Q10 pečuje o pokožku obličeje díky cenným přírodním ingrediencím. Intenzivně vyživuje a hydratuje, také ji zpevňuje a navrací pružnost a pevnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující noční krém Logona granátové jablko a Q10 pečuje o pokožku obličeje a díky cenným přírodním ingrediencím ji nejen dokonale vyživuje a hydratuje, ale také zpevňuje a navrací jí pružnost a pevnost. Unikátní složení s Q10 a výživným olejem z hroznových jader redukuje vrásky, zlepšuje elasticitu pokožky, regeneruje pleť a aktivuje přirozenou obnovu buněk, čímž chrání jemnou pleť obličeje před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a volnými radikály.

Kombinace hroznového, kokosového a čajovníkového oleje proniká do hloubky pokožky, kde váže vlhkost a zvyšuje pružnost a obranyschopnost pokožky. Cenný mandlový olej pomáhá při obnově a regeneraci pokožky a slouží k jejímu zklidnění. Tyto účinky ještě zesiluje olej, výtažek a šťáva ze semen granátového jablka. Jablko podporuje obnovu buněk, intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí. Noční krém obsahuje výživné kakaové máslo, které je bohaté na antioxidanty a zpomaluje tak stárnutí pokožky a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy.

Obsažený extrakt z červené řepy má silné antioxidační účinky, zatímco mořská řasa Alaria esculenta proniká do buněčné struktury pleti, zlepšuje krevní oběh a metabolismus buněk. Stimuluje produkci kolagenu a kyseliny hyaluronové, čímž pomáhá vypínat a zpevňovat pokožku.

Použití: Přiměřené množství krému vmasírujte každý večer na vyčištěnou pleť obličeje a krku a nechte vstřebat.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Granatapfel

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu2

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?