Kanu ZRUŠENO Tělové máslo mango 190 g

Kanu ZRUŠENO Tělové máslo mango 190 g

Značka: Kanu
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Touží Vaše pokožka po posilující terapii? Pomozte jí a dodejte jí potřebné vitamíny a výživné složky. Máslo s energizující tropickou vůní manga Vaši pokožku již po prvním použití vyhladí a zvlhčí. Pokožka získá zpět přirozenou barvu, hladkost a pružnost a tento pocit Vám zůstane ještě po mnoho hodin. Tělová másla Kanu se díky své bohaté konzistenci pozvolna vstřebávají – postupně tají teplem na p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Touží Vaše pokožka po posilující terapii? Pomozte jí a dodejte jí potřebné vitamíny a výživné složky. Máslo s energizující tropickou vůní manga Vaši pokožku již po prvním použití vyhladí a zvlhčí. Pokožka získá zpět přirozenou barvu, hladkost a pružnost a tento pocit Vám zůstane ještě po mnoho hodin. Tělová másla Kanu se díky své bohaté konzistenci pozvolna vstřebávají – postupně tají teplem na pokožce a uvolňují výživné složky. Pokožka tak zůstává dokonale vláčná a hydratovaná po mnoho hodin. Granulky, které zvolna tají pod prsty během roztíraní másla, potvrzují jeho organický původ. Díky své zajímavé struktuře je máslo vhodné i pro ozvláštnění vašich masáží. Bambucké máslo se vyrábí z plodů stromu Karité (Butyrospermum parkii), což je strom afrických savan rozšířený od Súdánu po Senegal. Máslo karité sehrává velmi důležitou roli pro obyvatele horké oblasti Sahary. Pokud jím mažete tělo, předcházíte následkům vysušujícího působení větru. Těhotné ženy jej používají jako profylaxi proti striím, a později při péči o miminka. Tělová másla Kanu obsahují dodatečně včelí vosk, který urychluje hojení ran a pro pokožku představuje přirozený ochranný prostředek.

certifikáty:
vhodné pro: výživu pokožky
konzistence: tuhá
barva: světle oranžová
balení: plastový obal

použití: Rovnoměrně vrírejte do pokožky, dokud se máslo nevstřebá.
složení: Certificate organic Butyrospermum Parkii, Cera Alba, Parfum, Citronellol, Geraniol, Eugenol

země původu značky: Polsko
charakteristika značky: KANU je jednou z prvních firem, která začala vyrábět přírodní kosmetiku v Polsku, kde působí již od roku 1999. Její kosmetika si už našla stálé zákazníky v 10 zemích Evropy včetně Německa a Velké Británie. Spolešnost chce svým zákazníkům poskytovat bohatost živin tak, jak se přirozeně a ve své původní podobě vyskytují v přírodě. Firma proto respektuje princip ne-násilí, kosmetiku vyrábí výhradně z přírodních složek, netestuje je na zvířatech a v největší možné míře dbá na to, aby výrobní proces neničil přírodní účinky rostlin. Proto je také mnoho výrobků vyráběno ručně. Ve výrobních postupech dbá firma KANU na to, aby nezasahovaly do platných zákonů přírody, která nám po celá staletí předává své poklady ve prospěch zdraví a krásy každého z nás. Od počátku působení firmy na českém trhu se výrobky těší stále větší oblibě nejen pro svou cenovou dostupnost, ale zejména pro své jedinečné a nevšední vůně a atraktivní vzhled.

kontakt na výrobce:
KANU
Swieszyno 39
76-024 Swieszyno
Polska

webové strány značky:
www.kanu-kosmetika.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: KANU, Swieszyno 39 , 76-024, Swieszyno, Polsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?