Nobilis Tilia Zubní gel Dentilit 100 ml

Nobilis Tilia Zubní gel Dentilit 100 ml

Nobilis Tilia Zubní gel Dentilit 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní nepěnivý gel obsahuje zelený jíl, který pomáhá čistit zubní sklovinu a slouží jako prevence paradentózy. Obsažená máta osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní nepěnivý gel od Nobilis Tilia obsahuje zelený jíl, který pomáhá čistit zubní sklovinu a slouží jako prevence paradentózy. Obsažená máta osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Zubní gel Dentilit Nobilis Tilia je vhodný pro citlivé zuby. Ultrajemný zelený jíl šetrně čistí zubní sklovinu, pomáhá při hojení dásní a slouží jako prevence proti paradentóze. Éterické oleje dodávají svěží dech a mají antimikrobiální účinky, svým čistě přírodním složením tak bojují proti vzniku zubního kazu. Gel jemně čistí zubní povlak, působí proti bakteriím a posiluje sklovinu. Udržuje silné a zdravé dásně.

Péče o celou ústní dutinu

Zubní gel Nobilis Tilia Dentalit pečuje o vaše zuby i dásně díky účinnému složení z přírodních ingrediencí. Dentalit pečuje o zdraví celé ústní dutiny a nejen, že vaše zuby vyčistí, ale zároveň osvěží dech na celý dlouhý den. Díky šetrnému složení plnému přírodních složek nezanášíte své tělo zbytečnými chemikáliemi a zároveň prospíváte také životnímu prostředí. Zubní gel Nobilis Tilia je vhodný pro celou rodinu.

Ochrana proti zubnímu kazu

Zubní gel Dentalit pomůže efektivně odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, aniž by jakkoliv podráždil dásně či citlivé sliznice. Zubní gel Nobilis Tilia je velice šetrný a podporuje zdraví celé ústní dutiny. Esenciální olej z máty peprné pak dodává jiskrnou vůni, díky které zubní gel osvěží váš dech, chrání proti zápachu z úst a dodává svěží pocit.

Vhodný pro citlivé zuby

Zubní gel Nobilis Tilia neobsahuje žádná přidaná pěnidla, proto nemá vysušující vlastnosti. Díky obsahu oleje z tea tree má silné antimikrobiální účinky, a tím brání proti množení bakterií způsobujících zubní kaz. Zelený jíl pak nejen, že čistí zubní sklovinu, ale působí jako ochrana proti zánětům v dutině ústní a paradentóze. Tato varianta zubního gelu je vhodná i pro citlivé zuby a dásně. 

Použití: Naneste na zubní kartáček a očistěte zuby a dásně. Poté ústní dutinu důkladně vypláchněte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?