Nobilis Tilia Zubní gel Fytodent 100 ml

Nobilis Tilia Zubní gel Fytodent 100 ml

Nobilis Tilia Zubní gel Fytodent 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní nepěnivý gel je alternativou běžných zubních past. Pomáhá hojit dásně, účinně čistí zuby a předchází vzniku zubního kazu. Navíc, obsah máty osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní nepěnivý gel od Nobilis Tilia je alternativou běžných zubních past. Pomáhá hojit dásně, čistí zuby a předchází vzniku zubního kazu. Obsah mátového oleje osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Zubní gel Fytodent Nobilis Tilia obsahuje lecitin a třezalkový extrakt, který příznivě působí jako ochrana sliznice dutiny ústní a dásní. Zubní gel svým čistě přírodním složením bojuje proti vzniku zubního kazu. Gel jemně čistí zubní povlak, obsažené rostlinné extrakty působí proti baktériím a současně posilují sklovinu. Udržují silné a zdravé dásně.

Přírodní péče o zuby

Zubní gel Nobilis Tilia Fytodent je výbornou alternativou klasických konvenčních zubních past. Je vhodný pro celou rodinu a šetrně pečuje o zdraví celé ústní dutiny. Nejen, že vaše zuby efektivně vyčistí, ale zároveň osvěží váš dech na celý dlouhý den. Díky šetrnému složení plnému přírodních ingrediencí nezanášíte své tělo zbytečnými chemikáliemi a zároveň prospíváte také životnímu prostředí.

Dokonalá čistota

Zubní gel Fytodent vyčistí vaše zuby díky kukuřičnému škrobu, který je účinný, avšak zároveň šetrný a vhodný i pro citlivé zuby.  Pomůže odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, aniž by jakkoliv podráždil dásně či snad způsobil jejich krvácení. Díky esenciálnímu oleji z máty peprné pak osvěžuje váš dech, chrání proti zápachu z úst a dodává svěží pocit.

Proti podráždění

Zubní gel Nobilis Tilia Fytodent  má silné antimikrobiální účinky díky obsahu cenného tea tree oleje, a tím brání proti množení bakterií způsobujících zubní kaz. Lecitin a extrakt z třezalky tečkované pak působí posilujícími účinky na zuby i dásně a chrání proti zánětům či paradentóze. Zubní gel Fytodent udržuje zuby silné, zdravé a krásné.

Použití: Naneste na zubní kartáček a očistěte zuby a dásně. Poté ústní dutinu důkladně vypláchněte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?