TML Zubní pasta sibiřská pro zdravé zuby 75 ml

TML Zubní pasta sibiřská pro zdravé zuby 75 ml

TML Zubní pasta sibiřská pro zdravé zuby 75 ml

Značka: TML
Certifikáty: ICEA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta se sibiřskou solí, rakytníkovým olejem a bylinnými extrakty pečuje o celou ústní dutinu, posiluje zuby i dásně, a navíc díky mátě či šalvěji zanechává svěží dech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující zubní pasta pro zdravé zuby podle receptu babičky Agáty obsahuje meduňkový extrakt či rakytníkový olej a devět sibiřských bylin. Jemně čistí zuby a díky obsahu sibiřské rapa soli zabraňuje zápachu z úst a omezuje tvorbu zánětů v ústní dutině.

Pasta šetrně čistí zuby a díky přírodním brusným látkám a sibiřské soli z nich jemně odstraňuje plak i nežádoucí zabarvení od čaje či kávy. Zuby tak zůstávají přirozeně bílé a lesklé. Bylinné výtažky z kopřivy, heřmánek či levandule působí antibakteriálně, a spolu se sibiřskou solí, která remineralizuje sklovinu, chrání chrup před vznikem kazu.

Voda z meduňky v kombinaci s třezalkou, šalvějí či řebříčkem zklidňuje citlivé zuby i dásně a působí protizánětlivě. Zároveň dásně posiluje, napomáhá při jejich krvácivosti a chrání je před paradontózou. Spojení máty, meduňky a šalvěje navíc příjemně osvěžuje dech. Pasta je lehce slazena březovým sirupem xylitolem, který kromě své sladké chuti vyniká také schopností chránit zuby před kazem. 

Zubní pasta je certifikována ICEA.

Použití: Malé množství pasty aplikujte na zubní kartáček. Zuby čistěte denně po dobu 2 minut a poté ústa důkladně vypláchněte čistou vodou.

TML nabízí doplňky stravy z hub i bylin a za studena lisované oleje nebo třeba sibiřské zubní pasty.

Výrobce: TML a.s., Zábrdovická 2 , Brno, Česká republika

Z blogu1

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?