Weleda 2 v 1 sprchový krém a šampon Sladká vanilka 150 ml

Weleda 2 v 1 sprchový krém a šampon Sladká vanilka 150 ml

Weleda 2 v 1 sprchový krém a šampon Sladká vanilka 150 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dětský sprchový krém je vhodný také k mytí vlásků. Má šetrné přírodní složení, které pokožku zanechá krásně hebkou a jemně ji provoní sladkou vanilkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Weleda Sprchový krém a šampon 2v1 Sladká vanilka má čistě přírodní složení, které je šetrné nejen k životnímu prostředí, ale také k jemné dětské pokožce. Neobsahuje žádné agresivní mycí látky, a pokožku tak nijak nedráždí ani nevysušuje. Jeho krémová konzistence vytvoří lehkou pěnu, která vašemu dítku zpříjemní celý proces večerní očisty těla.

Jemná mycí emulze je vhodná k mytí od hlavy až patě. Můžete ji bez obav použít také k mytí vlásků. Obsažené šetrné mycí složky pokožku důkladně očistí, aniž by ji podráždily. Přidaný výtažek z červených mořských řas spolu s měsíčkovým extraktem a sezamovým olejem ochrání citlivou dětskou pokožku před vysušením a zanechá ji dokonale hebkou a hydratovanou. Krásnou vůni dodává sprchovému krému výtažek z vanilky, který nejen lehce provoní pokožku, ale také odstraní veškeré chmury.

Šetrná péče

Weleda nezapomíná ani na naše nejmenší. Tento výjimečně šetrný sprchový krém je vhodný na celé tělo od hlavy k patě a splní jak funkci sprchového gelu, tak šamponu a promění vaši koupelnu ve voňavou oázu. Multifunkční sprchový krém tak ušetří místo ve vaší koupelně či cestovním zavazadle a usnadní vám každodenní péči o pokožku. Díky přírodním složkám je velice šetrný a pokožku očistí bez jejího podráždění či zarudnutí.

Mytí bez vysušení

V tomto sprchovém krému nenajdete žádné zbytečné chemické ingredience, i proto je vhodný pro děti již od tří let. Obsahuje pouze šetrná rostlinná pěnidla, která pokožku nevysušují ani nedráždí. Bohatá krémová pěna rovnoměrně pokryje pokožku, odstraní veškeré nečistoty a zanechá ji příjemně svěží a provoněnou sladkým exotickým aroma vanilky, jež působí uklidňujícím účinkem a dodává dobrou náladu.

Na tělo i vlásky

Základem sprchového krému je sezamový olej, který je vhodný i na velmi suchou pokožku. Sezamový olej podporuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru a uzamyká hydrataci v pokožce. Výtažek z červených mořských řas pak pokožku chrání a posiluje a extrakt z měsíčku přináší zklidnění a úlevu pro citlivou pokožku. Mycí krém tak zanechává pokožku osvěženou, dokonale čistou a zároveň vyživenou a hedvábně jemnou. Je vhodný pro každodenní péči o pokožku i vlásky. 

Použití: Přiměřené množství sprchového krému naneste na navlhčenou pokožku a poté pečlivě opláchněte. Můžete použít také k mytí vlásků.

Tip: Vhodné pro děti od 3 let.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?