Hanoju Agaricus 100 g

Hanoju Agaricus 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek ze žampiónu je významným antioxidantem, podporuje správnou funkci imunitního systému a příznivě ovlivňuje i krevní tlak či hladinu cukru krvi.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Agaricus od firmy Hanoju je vlastně práškem ze žampiónu mandlového z horské oblasti v Brazílii. Tato houba je u místních domorodců oblíbeným prostředkem pro uchování zdraví do vysokého věku. Je plná vitaminů (především C a skup. B), minerálů, prospěšných polysacharidů i dalších látek důležitých pro pevné zdraví. Žampion mandlový je zároveň účinným antioxidantem.

Prášek Agaricus díky aktivním látkám působí příznivě na lidský organismus. Napomáhá zachycovat volné radikály, snižovat cholesterol, krevní tlak či hladinu cukru v krvi. Má také pozitivní účinky pří léčbě alergií, ekzémů a dalších kožních onemocnění. Žampión mandlový celkově podporuje správnou funkci imunitního systému a pomáhá předcházet civilizačním chorobám.

Dávkování: 3 gramy prášku rozmíchejte v 250 ml vody nebo ovocné šťávy. Užívejte 1-2krát denně, nejlépe 30 minut před jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?