Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon 100 g

Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon 100 g

Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon 100 g

(15 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ajurvédský šampon jemně čistí, pěstí a posiluje vlasy od konečků ke kořínkům, preventivně působí proti předčasnému šedivění a lupům. Zanechává vlasy krásně čisté, zářivé, vonící, zdravé a poddajné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení15
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní práškový ajurvédský šampon Eliah Sahil jemně čistí, pěstí a posiluje vlasy od konečků ke kořínkům. Preventivně působí také proti předčasnému šedivění a lupům. Díky němu budou vaše vlasy krásně čisté, zdravé, zářivě lesklé, příjemně vonící a poddajné.

Obsahuje přírodní jílový prášek, který má abrazivní efekt a jemně čistí pokožku hlavy i vlasy. Čistě přírodní extrakty z ájurvédských bylin posilují kořínky vlasů a vitalizují pokožku hlavy, zároveň vlasům propůjčují krásně svěží vůni. Díky jeho unikátní práškové formě vydrží delší dobu bez potřeby použití jakýchkoliv chemických konzervantů.

Tento nový způsob mytí vlasů pomocí práškového šamponu má původ v Indii. Kromě toho, že je ekologický a s menší spotřebou vody, je jeho konzistence také velmi praktická. Neváží tolik jako klasický tekutý šampon, neudělá při rozsypání v zavazadle velký nepořádek a také nezpůsobuje problémy při vstupních letištních kontrolách. Je tak ideální také pro lidi, co hodně cestují a kempují.

Přírodní šampon v prášku

Pokud vám nevyhovují konvenční dostupné šampony a přejete si vyzkoušet čistou přírodní variantu, je ideální volbou právě práškový ájurvédský šampon Eliah Sahil. Díky práškové formě neobsahuje přidané syntetické látky či umělá pěnidla, čímž je minimalizováno podráždění vlasové pokožky při jeho používání. Je tedy vhodný i na citlivou pokožku hlavy.

Práškový šampon Eliah Sahil

Praktický a pohodlný

Šampon a v prášku? I konzistence tohoto ájurvédského šamponu má své opodstatnění. Jednak se díky ní šampon lépe dávkuje a snadno odhadnete jeho potřebné množství. Můžete do něj také přidávat další přírodní ingredience podle vašeho uvážení, jako jsou například květové vody či rostlinné oleje pro výživu. Zároveň je ale také praktický na cesty, kdy nehrozí jeho vylití v zavazadle.

Krásné vlasy díky přírodě

Jak již bylo řečeno, složení šamponu je opravdu maximálně koncentrované a obsahuje jen účinné látky. Obsažený jílový prášek má silné čistící schopnosti. Díky tomu dokonale umyje vaše vlasy a odstraní z nich jak všechny nečistoty, tak i zbytky stylingových produktů. Zároveň dokáže absorbovat přebytečnou mastnotu a zanechává vlasy svěží a lehké.

Kouzlo ájurvédských bylin

Směs bylin, ze kterých se šampon skládá, je zcela v souladu se starobylým uměním ájurvédy. Byliny posilují kořínky vlasů, a tím i přispívají k jejich správnému růstu. Vlasy budou opět silné, pružné a lesklé, protože jen zdravé vlasové vlákno vypadá dobře. Šampon také posiluje mikrocirkulaci ve vlasové pokožce, pročišťuje ji a zanechává jemnou svěží vůni.

Použití: Jednu až dvě čajové lžičky prášku rozmíchejte na dlani s vodou, či aplikujte přímo na mokré vlasy. Masírujte vlasy a pokožku a poté dobře opláchněte. Opakujte tento postup ještě jednou, protože nejdříve se odstraní nečistoty a poté přírodní pěna pěstí vlasy.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: kovový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Ájurvéda - co jste o ní možná nevěděli

Amalaki - indický super angrešt

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Mýdlové ořechy nejen na praní

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Recenze: Práškový šampon Eliah Sahil

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

super / Markéta 25. 7. 2017 23:02

Rozhodně lepší než levnější varianta práškových šamponů. Hezky voní, nedráždí pokožku hlavy, spíše uklidňuje, vlasy jsou lesklé, objem ujde. Docela snadné nanášení. Bohužel vlasy se mi trochu víc mastí, ale používala jsem v kombinaci s klasickým přírodním šamponem, možná že při používání výhradně tohoto šamponu by si vlasy po čase více zvykly. Vydržel asi 2 měsíce - používání asi 2x týdně.

eliah / Hanka 14. 3. 2012 19:37

Eliáš používám už asi dva roky a teď ho už používá i přítel. Je super, že i pění (což by člověk od mletých bylin nečekal) a krásně umyje i mastnější vlasy. A hlavně - nedráždí pokožku hlavy - takže mi pomáhá se zbavit občasných lupů. Mám dost výraznou bylinkovou vůni, která mi ale moc vyhovuje :-) a vydrží hrozně dlouho, protože ho stačí strašně málo...

nanášení, výsledek / Hana 14. 5. 2015 15:09

Pro nanášení je třeba trochu trpělivost a najít si způsob, který vám bude vyhovovat. Poprvé jsem šampón na vlasy sypala přímo, ale člověk pak nevidí, kolik si tam toho sype a navíc pak ten prášek jde do nosu a očí a celkově ta aplikace byla taková komplikovaná, vlasy se mi cuchaly a trochu jsem začla litovat, že jsem si tohle koupila. Podruhé jsem ale prášek v mističce smíchala s troškou vody, vytvořila hustou kašičku (když je to moc řídké, špatně se to nanáší) a tu pak vmasírovala do vlasů a pokožky. Aby se to všude rovnoměrněji naneslo, polívala jsem vlasy několikrát troškou vody z dlaně. Tímhle způsobem mi to už při prvním nanášení pěnilo a při druhém ještě víc, takže se vlasy necuchaly a šly hezky promasírovat. Vyzkoušela jsem ten úplně obyčejný Eliah šampón a jeho vůně je na mě moc výrazná a taková jakoby z vonné tyčinky, což moc nemusím. Více mi voní Eliah pro objem a lesk, ten je ale dražší. Oba ale udělají vlasy opravdu pěkné, zdravé, nechce se až věřit, že to jsou opravdu jen bylinky :-) Tyto šampóny doporučuju, pokud jste připraveni mytí věnovat trochu více času a máte trpělivost naučit se s tím zacházet. Já je asi budu střídat s tekutými šampony.

Vynikající / Heluš 1. 5. 2016 21:56

Vynikající šampon, který báječně voní, nevysušuje, vlasy jsou lesklé, vyživené, dobře se rozčesávají, omezuje výskyt lupů, pokožka je zklidněná. Použití šamponu jsem delší dobu vychytávala, ale nejvíce se mě osvědčilo to to: do mističky si nasypte prášek (šampon) a přidejte aloe vera (šťávu), vytvořte kašičku, tak aby se Vám dobře nanášela na vlasy. Umyjte si vlasy a naneste malé množství na vlasy a vetřete. Žádnou pěnu nečekejte, poté umyjte a naneste větší množství, poté se Vám vytvoří pěkná pěna. Pro docílení opravdu hodně pěny můžete zbylí prášek v misce s vodou použít na polití a pěna je tu. Šampon je úžasný, dobře se s ním pracuje. Jen vůně je hodně intenzivní, tak doporučuji při míchání být co nejdále. Ve vlasech je, ale pak vůně perfektní. Z vany se dobře odstraňuje. Doporučuji. K jinému se asi nevrátím:-)

Eliah / Micina 20. 10. 2014 13:26

Jako za 100g je ta cena vysoká, to si nebude nic namlouvat, nicméně - šampon je opravdu dobrý, měla jsem problém se svědící hlavou a s lupy, což už po prvním použití funguje, minimálně hlava mě svědit přestala. Voní parádně a vlasy jsou krásně voňavé, zdají se mi pevnější, posílené. Nicméně bez následného kondicionéru či masky nebo olejíčku si to moc představit neumím. Ale koupě dobrá!

Eliah / Petra 30. 4. 2014 14:09

Se šampónem jsem moc spokojená. Jediné, co si musíte natrénovat, je nanášení a "šampónování", s tekutým se pracuje snáze. Mám dlouhé husté vlasy a po používání tohoto přípravku působí opravdu zdravým dojmem a jsou silnější., vůně bylinek je mi příjemná.

Funguje i na sucho / Karolína 4. 6. 2013 12:44

V případě časové tísně se dá použít i jako suchý šampon. Vlasy zbaví pramínků, dost vylepší i objem, hezky provoní. Na světle hnědých vlasech přitom není prakticky vidět, jen přijdou na dobu do klasického umytí o lesk. Na hlavě nijak neštípe. Super bonus proti klasickým šamponům s vodou!!!

Eliah Sahil / Veronika 12. 8. 2014 19:21

Mám husté vlasy do pasu, hodně se mastící a problém s lupy. Na lupy fungoval dobře, je hodně jemný, nevysouší. Bohužel na mé dlouhé vlasy je potřeba hodně velká porce šamponu, navíc nedoporučuji na mastné vlasy. Šampon sice pění, ale hrozně málo a nedostane se tím pádem na celou pokožku hlavy. Několikrát se mi stalo, že jsem měla vlasy vzadu mastné. Vůni má příjemnou ale prášková konzistence mi prostě nevyhovuje.

eliah / R 13. 3. 2019 18:34

Je to bomba. Už se bez něj neobejdu. škoda že končí.

Super / Marta 9. 8. 2014 00:21

Tedy měla bych pár výhrad, třeba že mi při mytí strašně leze do nosu a chce se mi z něj kýchat, a že na mé vlasy do půlky zad rozhodně nestačí čajová lžička, jak píšou, ale spíš tak dvě lžíce polévkové. O něco hůře se i nanáší, pění mi až při druhém umytí, a to jen tak decentně. Dá se na to ale zvyknout. Co ovšem vše předčí je, že mi už asi po dvou týdnech používání (resp. nepoužívání konvenčních šampónů) úplně zmizely dost ošklivé lupy a přestala mě svědit hlava. Navíc docela pěkně voní, já si sice na výraznou a neobvyklou vůni musela chvíli zvykat, přítel a kamarádky ovšem ocenily jeho vůni ihned.

Eliah / Eliška 2. 8. 2012 21:36

Chci se zeptat, jak správně používat tento šampon? Dostala jsem, ale asi dělám něco špatně, nepění mi. Můžete mi poradit? Děkuju

Re: Eliah / Hanka* 4. 8. 2012 10:20

Používá se jako klasický šampon: na mokré vlasy se nanese menší (nebo větší, záleží na délce vlasů) množství prášku a vpracuje se do vlasů, potom se smyje jako normálně. Nepění nijak výrazně, jen trochu:) Mytí se dá ještě zopakovat, po odstranění nečistot a mastnoty z prvního mytí by měl víc pěnit a pečovat o vlasy:)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: kovový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?