Hanna Maria Akce Hydratační ochranný krém, Linea Bimbi 100 g

Hanna Maria Akce Hydratační ochranný krém, Linea Bimbi 100 g

Značka: Hanna Maria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 340 Kč.Pokožka miminka je ve stálém kontaktu s plenkou a je často mokrá. To vyvolává zarudnutí a podráždění citlivé pokožky. Tomuto nepříjemně svědivému pocitu se dá předejít správným omýváním pokožky za použití speciálně vyvinutých výrobků. Tento ochranný krém byl vyvinut se zaměřením na účinnou ochranu pokožky před vlhkostí a před dráždivými látkami tak, aby pokožka miminka netrpěla

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 340 Kč.

Pokožka miminka je ve stálém kontaktu s plenkou a je často mokrá. To vyvolává zarudnutí a podráždění citlivé pokožky. Tomuto nepříjemně svědivému pocitu se dá předejít správným omýváním pokožky za použití speciálně vyvinutých výrobků. Tento ochranný krém byl vyvinut se zaměřením na účinnou ochranu pokožky před vlhkostí a před dráždivými látkami tak, aby pokožka miminka netrpěla právě v této obzvlášť citlivé oblasti, kde se používají pleny. Obohacen olejem ze sladkých mandlí a vosku zjemňuje a promašťuje pokožku. Dále obsahuje aloe vera a výtažky z měsíčku, které mají zklidňující a utišující účinky. Hydratace pokožky a vytváření ochranné vrstvy ochraňuje a zabraňuje vytváření vyrážky, svědění a praskání kůže v oblasti faldíků miminka. Krém je lehce roztíratelný a omyvatelný.

certifikáty: LEAPING BUNNY
vhodné pro: péči o nejmenší
konzistence: hutná krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

LINEA BIMBI: Tato kolekce je vyvinuta ve spolupráci s italskou firmou HELAN, která výrobkům zaručuje špičkovou BIO kvalitu zpracování kosmetiky, které podléhá těm nejpřísnějším parametrům testování, výběru bylin a surovin. Je přímo vytvořena pro velmi jemnou pokožku miminek a malých dětí s ohledem na výběr nejvhodnějších rostlin k takové péči, kterou si dětská pokožka zaslouží. Testováno na nikl. Bez lanolinu, minerálních olejů, petrolat. Bez konzervantů a barviv. Obsahuje BIO oleje a bambucké máslo a BIO extrakty. Do této špičkové kvalitní kosmetiky můžete přidávat éterické oleje dle doporučení, která naleznete v letáku u éterických olejů.

použití: Omyjte pokožku kouskem vaty namočené v tekutém mléku na čištění. V případě, že je kůže hodně citlivá, očistěte ji za použití olejíčku na čištění a poté naneste silnou vrstvu ochranného krému. Nemasírujte!
složení: Aqua, Glycerin, Coco-caprylate caprate**, Caprylic/capric triglyceride**, Zinc oxide, Cera alba, Prunus amygdalus dulcis seed oil*, Dicaprylyl carbonate**, Polyglyceryl-3 diisostearate**, Dipolyhydroxystearate**, Aloe barbadensis leaf juice, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Magnesium sulfate, Xanthan gum, Fragrance (Linalool, Limonene, Citral, Citronellol), Tocopheryl acetate, Potassiu sorbate, Lecithin, Sodium phytate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric acid
*z biologického zemědělství
**certifikát ECOCERT


země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Hanna Maria zahájila aktivní činnost v roce 2000, kdy se začala zabývat vývojem a dovozem parfemací do Čech. Hana Tomášková, firemním jménem Hanna Maria, se zabývá sestavováním 100% čistě přírodních éterických olejů pro vyvážení životní energie. Vychází z východních učení, využívá energetiky rostlin, vlastních zkušeností v oblasti vývoje vůní a znalostí energetických center člověka, ezoteriky, feng shui a astrologie. Inspiruje se vlastním vnímáním přírody, především české, pracuje převážně intuitivně a mimosmyslově. Již od dětství vnímá vyzařování a auru lidí. Inspiraci získává také ze svých pobytů v cizích zemích, např. Anglii, Francii, Švýcarsku, Turecku, Thajsku ... Suroviny pro její produkty pochází z přísně kontrolovaných ekologických plantáží z celého světa, zpracovává je podle jejich požadavků anglická firma Augustus Oils - Bordon, Hamphire. Suroviny i hotové produkty podléhají přísným mezinárodním kritériím certifikace a atestace v EU. Hanna Maria spolupracuje s firmami vyvíjejícími parfémy, vonné látky a silice ve Francii, Anglii a Švýcarsku a je jejich výhradním obchodním zástupcem pro Čechy a Slovensku. Ve spolupráci se švýcarským partnerem vyvíjí profesionální defuzéry pro aplikaci vůní, které promění velké prostory v osobitý prostor. Tyto parfemace se používají jako podpůrný marketing pro banky, obchodní domy, kanceláře i letištní haly.

kontakt na výrobce:
HANNA MARIA THERAPY
Hana Tomášková
Nerudova 1668
530 02 Pardubice
www.tomexo.cz


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANNA MARIA THERAPY, Nerudova 1668 , 530 02, Pardubice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: