Taoasis Alles Liebe 10 ml

Taoasis Alles Liebe 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Taoasis
Zboží je trvale vyřazeno.

Spojení půvabné květinové vůně růže a sladké, lehce kořeněné vanilky navodí pocit bezstarostnosti, a navíc má výborné afrodiziakální účinky pro zpestření chvilek s partnerem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kompozice vonných olejů Taoasis Alles Liebe vás omámí svou přívětivě sladkou vůní, v níž se snoubí tóny božské růže a nezaměnitelné vanilky. Toto spojení má mnoho pozitivních účinků na psychiku. Můžete také využít jeho afrodiziakálního působení, a využít ho pro zpestření chvilek strávených s vaším partnerem.

Půvabná květinová vůně růže ve spojení se sladkou, jemně kořeněnou vanilkou dává vzniknout kompozici, jež navozuje pocit bezstarostnosti a nechá vás zapomenout na všechny chmury. Vůně růžových plátků a vanilkového lusku působí antidepresivně, pomůže vám se uvolnit a probudí ve vás život. Směs éterických olejů Alles Liebe také působí jako afrodiziakum, a tak je vhodná jako přísada do oleje pro smyslnou masáž, která vás s partnerem příjemně naladí.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Směs je vhodná také do difuzéru.

Upozornění: Kvůli obsahu Cinnamalu a Cinnamaldehydu není směs vhodná pro těhotné ženy a děti do deseti let věku. Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum

Produktové řady: Taoasis Směsi ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Meh / Hana 10. 12. 2017 15:58

Voní vesměs jako pomeranč

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Směsi ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?