Santaverde Aloe vera gel pur, bez parfemace 2 ml

Santaverde Aloe vera gel pur, bez parfemace 2 ml

Značka: Santaverde
Certifikáty: BDIH, FSC, LEAPING BUNNY
Certifikát BDIHCertifikát FSCCertifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký gel Aloe vera gel pur obsahuje čistou šťávu z listů Aloe Vera, doplněnou o výživné látky z vrbové kůry a rýže. Šťáva dodává pokožce hydrataci a podporuje její přirozenou regeneraci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký gel Aloe vera gel pur Santaverde obsahuje čistou šťávu z listů Aloe Vera, doplněnou o výživné látky z vrbové kůry a rýže. Určitě by vám neměla chybět doma ani na cestách, protože má široké spektrum využití. Čistá šťáva z Aloe, kromě jiného, dodává pokožce hydrataci a podporuje její přirozenou regeneraci.

Snadno vstřebatelný gel je výborným pomocníkem po opalování, při bodnutí hmyzem i na podrážděnou pokožku. Obsažené látky pokožku zklidňují a chrání ji před opětovným podrážděním. Gel můžete použít jak po opalování, tak po holení či depilaci pokožky.

Zázrak z přírody

Aloe vera je jednou z nejpoužívanějších ingrediencí v přípravcích přírodní i konvenční kosmetiky. Je velice cennou složkou, která má blahodárné účinky na pokožku i celý organismus a dokáže zcela proměnit vzhled unavené, dehydratované či podrážděné pleti. Již staří Egypťané uctívali Aloe vera pro jeho vlastnosti a přezdívali jej rostlinou nesmrtelnosti. Účinky Aloe vera jsou známé již od starověku a hojně využívané po stovky let.

Snadné použití

Naštěstí dnes již nemusíte doma pěstovat rostliny Aloe, abyste mohli profitovat z jeho pečujících schopností. Tento praktický gel, jehož základ tvoří právě šťáva z Aloe vera, je balen v praktické tubě, kterou můžete mít kdykoliv při sobě i jako přípravek první pomoci. Gel se snadno nanáší a má velmi jemnou konzistenci, která se okamžitě vstřebává a nezanechává mastný povlak.

Úleva pro podrážděnou pokožku

Gel z Aloe vera má silné zklidňující účinky, dokáže zmírnit zarudnutí, odstranit nepříjemné svědění či minimalizovat pálení pokožky. Gel je vhodný pro všechny typy pleti a má lehkou texturu, která pokožku nezatíží ani neucpává její póry. Je vhodný jako okamžitá pomoc při bodnutí hmyzem, drobných popáleninách, oděrkách a poraněních. Oceníte jej také při nadměrném opalování na sluncem spálenou pokožku.

Šetrná péče o pleť

Aloe vera dokáže zároveň výborně vázat vodu, díky tomu posiluje hydrataci pleti a ulevuje suché pokožce, aniž by ji zamastil. Navrací pleti přirozenou vlhkost, a tím jí dodává pružný a mladistvý vzhled. Gel je zároveň obohacen o další pečující přírodní složky, jako je výtažek z vrbové kůry s tonizujícími účinky či extrakt z irského mechu. Vaše pleť bude příjemně hydratovaná a zářivá.

Použití: Malé množství gelu aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby.

Tip: Aloe vera gel je výborným pomocníkem při bodnutí hmyzem či spálené podrážděné pokožce.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Ostatní kategorie: Tělová kosmetika

Produktové řady: Santaverde Body Care

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Abeceda pro lepší imunitu

DIY regenerační vlasové masky

Jak pečovat o pokožku po opalování

Odlehčete pokožce na léto

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Přírodní péče o poporodní poranění

Recenze: Aloe vera gel od Santaverde

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Santaverde Body Care

Nenašli jste to pravé? Co tohle?