Diochi Aloysia triphylla (aloisie trojlistá) 80 g

Diochi Aloysia triphylla (aloisie trojlistá) 80 g

Diochi Aloysia triphylla (aloisie trojlistá) 80 g

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Listy aloisie trojlisté jsou díky své citronové vůni skvělé pro přípravu osvěžujícího čaje, který má relaxační účinky a také podporuje odolnou imunitu či vylučování vody z těla.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinná směs Diochi z listů aloisie trojlisté je díky své citronové vůni skvělá pro přípravu osvěžujícího čaje, který působí příznivě na imunitu a také na vylučovací systém, napomáhá vyplavování vody z organismu. Odvar z listů má příznivý vliv na trávení, přispívá k mikrobiální rovnováze. Kromě toho má výborné relaxační účinky a podporuje přirozené usínání.

Citrusová vůně bylinného čaje z aloisie vás příjemně povzbudí a dodá vám energii. Aloisie, známá také jako citronová verbena, má intenzivní citronové aroma, které vás osvěží kdykoliv během dne. Obsahuje nejen velké množství silic, ale také tříslovin (zejména tanin), alkaloidy či flavonoidy. 

Příprava: 2-3 čajové lžičky bylinky smíchejte se 750 ml vody, povařte 3 minuty a sceďte. Čaj můžete lehce dosladit medem.

Dávkování: Popíjejte v průběhu dne.

Upozornění: Ve všech případech užití následuje po 3 týdnech užívání 1 týden pauza. Jedná se o doplněk stravy, který nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu5

5 exotických bylin, které si můžete sami vypěstovat na balkoně

Aloisie trojlistá

Co znamenají kruhy pod očima? Oslabení ledvin

Chřipka a možnosti její léčby

Trpíte bolestí hlavy nebo snad rovnou migrénou?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?