Grada Alternativní léčebné metody od A do Z, Claire Gillmanová 398 stran

Grada Alternativní léčebné metody od A do Z, Claire Gillmanová 398 stran

Značka: Grada
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Seznamte se s více než 70 alternativními léčebnými metodami, jako je využití krystalů, květových esencí nebo reflexní terapie, ale i meditace či regresní terapie.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ačkoliv u nás je k léčení ve většině případů využíváno klasické západní medicíny, nejsme dnes již odkázáni pouze na polykání prášků. Existuje mnoho různých metod pro podporu zdraví. Autorka Claire Gillmanová vás na stránkách své knihy seznámí s více než 70 léčebnými metodami a postupy.

V úvodu knihy se můžete dočíst něco o historii různých léčebných metod a o tom, jak přesně fungují. Kniha je doplněna řadou barevných fotografií, které vám vše prakticky nastíní. I dnes můžete klasickou západní medicínu doplnit o léčebné účinky krystalů, květových esencí, reflexní terapie či aromateripie. Autorka nezapomíná ani na to, že tělo a duše jsou neoddělitelně propojené, takže jakmile správné léčíte jedno, uzdravuje se i to druhé. V knize tak najdete i informace o tom, jak vám může prospět meditace či regrese.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Seznamte se s ekoterapií

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Presumpce zdravého těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?