Annemarie Börlind Gel z orosených květů, LL Regeneration 150 ml

Annemarie Börlind Gel z orosených květů, LL Regeneration 150 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Unikátní gel pomůže zklidnit napjatou pleť, dodá jí potřebnou vlhkost a podpoří její přirozenou regeneraci, aby ji ochránit před předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Gel z orosených květů z řady Annemarie Börlind LL Regeneration je určený pro suchou pleť ve věku 30+. Jedinečné složení poskytne pleti potřebnou hydrataci a pomůže jí zbavit se pocitu napjatosti. Komplex účinných látek a přírodních výtažků dodá pleti veškerou potřebnou péči pro to, aby neztrácela svou přirozenou pružnost. Zanechá ji viditelně osvěženou, hebkou a hladkou.

Gel poskytuje suché pleti intenzivní hydrataci a ochrání ji před šupinatěním či olupováním, a to díky obsažené termální vodě či výtažku z echinacey. Unikátní komplex účinných látek podpoří přirozenou regeneraci jemné pokožky obličeje, krku a dekoltu, posílí její odolnost a zabrání předčasné tvorbě vrásek. Výtažek z listů vilínu působí tonizačně, podporuje mikrocirkulaci krve a pomáhá pleť vypínat. Panthenol, allantion a výtažky z Aloe vera, heřmánku či měsíčku pleť osvěží, dodá jí mladistvý vzhled, zklidní ji a ochrání před začervenáním či svěděním. 

Použití: Gel nanášejte na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu konečky prstů a jemně ho do ní vklepejte. Používejte ráno a večer.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Typ pleti: anti age, normální pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu4

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak přirozeně zpevnit prsa

Jak stárne Berlíňanka

Pohodové vánoční nákupy nebo noční můra?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?