Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Natural 30 ml

Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Natural 30 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Make-up s kyselinou hyaluronovou a přírodními výtažky sjednotí odstín pleti, zakryje nedostatky a pokožku během celého dne hydratuje. Zároveň předchází jejímu předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-age tekutý make-up Annemarie Börlind odstínu Natural bude sedět světlejší pleti s růžovým podtónem. Díky svému složení se hodí i pro suchou či citlivou pleť. Krásně sjednotí odstín pleti a poskytne optimální krytí nedostatků. Zároveň pokožku obličeje během dne hydratuje a díky kyselině hyaluronové a rostlinným extraktům ji chrání před předčasným stárnutím.

Make-up má příjemnou hladkou texturu, která sjednotí odstín pleti a zakryje takové nedokonalosti pleti, jako jsou drobné žilky či kruhy pod očima. Termální voda ze Schwarzwaldu pleť po celý den intenzivně hydratuje. Extrakty z mořských řas a Aloe vera mají schopnost vázat na sebe vlhkost a udržovat ji v pokožce, čímž ji chrání před vysušením.

Olej z kamélie je bohatý na vitaminy a minerální látky, a poskytuje tak pleti kvalitní výživu. Olej zároveň obsahuje skvalen, který pleť zklidňuje a vyhlazuje. Kyselina hyaluronová vyplňuje drobné linie na pokožce a stimuluje obnovu jejích buněk. Extrakt z plamatky přispívá k celkovému posílení pleti a zpevňuje ji. Pleť je tak chráněna před povadlostí i předčasnou tvorbou vrásek.

Použití: Malé množství naneste prsty, houbičkou či štětcem na obličej ošetřený denním krémem a jemně zapracujte, abyste vytvořili rovnoměrné líčení.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Naše hodnocení:

Dobře kryje nedokonalosti na pleti
Vydrží opravdu dlouho
Snese i menší déšť, neroztéká se
Pokud se pod něj použije lehký hydratační krém nebo fluid, vytvoří na pleti, společně s make-upem, krásně hebký pocit
Z blogu3

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

Jak stárne Berlíňanka

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?